Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ChropSport
m................a • 2012-01-03, 17:27
czyli : Chłopaki ze Śląska, którzy zasługują na szacunek.

"Freerun,graffiti,rap,dobre bity i akcje do których scenariusz napisało życie.
Nagrania zarejestrowane w latach 2010-2011"

Cały materiał bardzo porządny, gdyby kogoś jednak zamuliło to od 6:38 jest rozp🤬ol.

Zgłoś
Mardog 2012-01-03, 22:41 2
Piwo leci. Pokazali klase, pełen szacun. Dobrze wiedzieć, że mamy tutaj kogoś takiego na śląsku
Zgłoś
f................x 2012-01-03, 22:42 1
Zajmuję się profesjonalnym usuwaniem graffiti. Dzięki takim ludziom jak wy mogę utrzymać swoją rodzinę. Dzięki chłopaki.
Zgłoś
think666 2012-01-03, 22:47 1

Nie mam nic przeciwko pedałom dopóki mnie nie podrywają, więc proszę cię znajdź sobie inny obiekt.

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
T................q 2012-01-03, 23:32
Fajny montaż.
Zgłoś
duxaj 2012-01-04, 0:09
Nie interesują mnie graffiti na budynkach mieszkalnych , parkury i inne ewolucje ale filmik fajny i piwo dam. Lepsze to niż bezczynne siedzenie na ławce i narzekanie jaka bida i że nie ma co robić.
Zgłoś
t................h 2012-01-04, 0:34
Jestem z Bytomia, patrzę na ten film i jestem dumny
Zgłoś
toficjan 2012-01-04, 0:45 1
Ja tak samo jak ty talish jestem z nich dumny sam Jestem ze świętochłowic - chropaczowa a tam gdzie koleś sie zachwiał na bloku to mieszkam blok obok. znam tych kolesi dobre z nich chłopaki... po prostu spełniają w pełni swoje pasje i rozwijają sie, a przede wszystkim robią to co kochają. Wy mówicie o tym jacy oni są beznadziejni... a kto sie nimi zajmie?? nie ważne że są wysportowani, mogliby brac udział w olimpiadach czy turniejach... po co lepiej jak zajmie to miejsce ktoś kto ma kase na ten sport, a oni mogą robić to... ja ich szanuje i podziwiam nie jeden nie miałby jajec albo by je dawno stracił... piwko sie należy i basta CHS pod żabką na rogu de best... dziennie przechodze z dumą obok tego
Zgłoś
ozzmosiss 2012-01-04, 1:10 1
a ja i tak będę grał w gre tom rajder
Zgłoś
kl3juuu 2012-01-04, 1:43
Całość gniecie ! Autor p🤬li kocopoły

podpis użytkownika

Mam wyj🤬e !
Zgłoś
M................ś 2012-01-04, 2:55 2
Film naprawdę przyzwoity. Oglądając go przypominał mi się film tych Łotyszów pt. "Out Of Time" (http://www.sadistic.pl/out-of-time-vt24792.htm). Mam rodzinę na Śląsku i uwielbiam odwiedzać te okolice. Może się wydawać innym że Śląsk to nora i syf, ale jak dla mnie jest coś w tym miejscu co mnie ładuje pozytywna energią. Jeżeli Chłopaki macie konto na Sadisticu i to czytacie, to wielkie pozdro odemnie i powodzenia
Zgłoś
AfroMan25 2012-01-04, 8:50
widza sam chorzwskie rejony;) ale maja chopy naj🤬e w gowie tak czymac;)
Zgłoś
pawel-jwe 2012-01-04, 11:06
Ogromny szacunek i wielkie brawo dla chłopaków, nie to co większość niedorobionych gimbusów.
Swego czasu z kumplami również realizowaliśmy różne projekty filmowe i muzyczne - starsi ludzie z miasta którzy to widzieli potrafili na ulicy nas zaczepiać i mówić że super robotę wykonaliśmy . Nawet koncert się organizowało i to całkiem spora publiczność była
Dziś niestety z braku czasu (większość znajomych pracuje lub wyjechała do większych miast) nie ma już jak kontynuować tego, wspaniałe czasy to były - jedne z najlepszych chwil w moim życiu.
Całym sercem popieram takich ludzi, nie siedzą z dupą tylko coś robią (często nawet tylko dla własnej przyjemności, nie mając z tego nic więcej niż satysfakcja). Widząc takich ludzi można uwierzyć, że coś jeszcze będzie z tego narodu.
Wielkie BRAWO
Zgłoś
N................l 2012-01-04, 13:41
good job men ')
Zgłoś
s................. 2012-01-04, 18:52
makasa20 napisał/a:

Dla mnie kozaki wole to niż: Obrazek

I pisze to gość, który od listopada w 1,5 miesiąca postawił ponad 2000 (!) piw i ma gimbusowy awatar... Żryj szczaw hipokryto.
Zgłoś
Huherko 2012-01-04, 19:57
Fajnie, bo dzięki takim możemy potem oglądać gimbusy które ich naśladują i łapią faile

Niemniej nienawidzę, jak ktoś szprejuje po elewacjach, pociągach itp, ja rozumiem, że to pewnego rodzaju sztuka, ale nie mogą one zaburzać estetyki i ergonomii ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie