Co tu dużo tłumaczyć, Ci co czytają szałta ew Archiwum szałta będą doskonale wiedzieć cóż to za axeman.
Kod:
http://www.youtube.com/user/aexalven
jego kanał na yt
p.s Filmik jak i kanał ów pana został znaleziony przez Baalpa
chwała mu za to..
Konto usunięte
2009-10-23, 17:47
Czternasty
Konto usunięte
2009-10-23, 17:48
Koleś jest "łódzkim ewenementem" i nie ma co się czarować, ciągle chce pojedynki na topory lub miecze. Czytając jego posty i "konflikt" na SB z całego serca życzę Jemu: Wsadź sobie ten topór w dupe (ale nie trzonkiem) i niech kolega wloczykij1 przekręci parę razy. Może wtedy się troche wywstydzi i ogarnie żądze rzezi
To będzie teraz najpopularniejsza emotka
Sława buehehehe
Konto usunięte
2009-10-23, 17:51
blackhunter6 napisał/a:
Samej treści nie będę komentował ale dlaczego tego filmiku nie ma na jego kanale ?
Filmik zamieścił jego znajomy
Konto usunięte
2009-10-23, 17:53
blackhunter6 napisał/a:
Kod:
http://www.youtube.com/user/aexalven
Samej treści nie będę komentował ale dlaczego tego filmiku nie ma na jego kanale ?
Dlatego że filmik wrzucił jego znajomy z YT i lastfm: wloczykij1
Dzięki za odpowiedź
Konto usunięte
2009-10-23, 17:58
Ogólnie to myślałem że on wyższy jest, do tego jakiś taki mizerny ten jego Topór...
Ej, mogę być ja trzeci ?? : P
Konto usunięte
2009-10-23, 18:03
Baalp napisał/a:
Ogólnie to myślałem że on wyższy jest
Tak po zdjęciu na sadisticu też myślałem że wyższy i szczuplejszy ale jak widać pomyliliśmy się
Baalp napisał/a:
do tego jakiś taki mizerny ten jego Topór...
raczej toporek nie topór
pierwszy!! jestem pierwszy !
Konto usunięte
2009-10-23, 18:52
to pewnie knight axe
Konto usunięte
2009-10-23, 19:32
poszukam
aexalven jakoś twój wizerunek z wszystkich twoich filmików nijak nie pasuje mi do twojego jakby nie było pedalskiego avataru. Tylko bez obrazy i wulgarnych odpowiedzi
Koleś bij nosem w dupę i wyjeżdżaj z takim gównem.Co za badziew!!
Taki pozer, bez laski ( 31 filmików na yt mówi samo za siebie) nosząc długie włosy i glany poprostu mnie obraża....
aexalven napisał/a:
A więc już śpieszę z odpowiedzią ^^
Kiedy nie jestem atomówką, tfu, pogromcą dziewic lubię powymachiwać mieczyskiem czy pogrowlować dla bandu.
Ale od jakichś dwóch miesięcy zacząłem oglądać chińskie bajki z nudów więc dla zamanifestowania swojego pedalskiego wyczynu dałem sobie taki avatar, coby konto było bardziej trollowate. Niestety nie posiadam żadnego gadżetu z chińskich bajek co bym nim mógł zaszpanować na filmiku
Cóż to wiele wyjaśnia lecz nie usprawiedliwia.