Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
saves 2024-11-06, 16:34
KosmatyHui napisał/a:

Ja tez dlugo ogladalem, zanim dolaczylem do grona sp🤬olonych inaczej.. komentujacych. A moze k🤬a wrzuc cos z sensem albo nie wrzucaj nic, zamiast przeciazac sadolowe chomiki? Ile do dobrego kontentu nie moze tu wejsc za jednym razem, bo odbyt sadolowych serwerow zaciasny i jest limit 50MB.
Jak mi sie samochod u dilera nie bedzie podobal, albo tynkarz sp🤬oli robote, to mam zrobic sobie 10 aut sam, albo tynkow? K🤬a! a zebys wiedzial ze zrobie wiele rzeczy lepiej. Ale po to Wy, wrzucajacy chodzicie po stronach o ktorych ja nawet nie snie, bym ja, mogl sie cieszyc sadolowym kontentem. Jakbym sobie chciak tiktluczka poogladac, to bym go ogladal z corka sasiada, zamiast ja r🤬ac. 19tki nadal uwielbiaja ogladac to gowno.

Następny koneser bez żadnego tematu.
Zgłoś
zbigniewz 2024-11-07, 9:33
ząb z plastiku za 500 dolców wypadł. U nas za 200zł by lepiej to zrobili
Zgłoś