👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm. Los bywa okrutny... ale też pomaga pozbyć się kompleksow
Patrząc na opis pomyslalam o naszym Cezarze... gdzieś się zapodział. Maturę zdaje? 🤔

Patrząc na opis pomyslalam o naszym Cezarze... gdzieś się zapodział. Maturę zdaje? 🤔
Smutne, szkoda, że osoby z jej otoczenia wyrządzają jej dodatkową krzywdę, może nawet nieświadomie (o ile to nie jest ai gen).
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
JoSeed napisał/a:
Hmm. Los bywa okrutny... ale też pomaga pozbyć się kompleksow
W ciąg wpadł bicia konia, od paru dni bez przerwy bije już i przepadł. Znam kogoś kto ma z nim pośredni kontakt, stąd to info
Taka dupa zawsze da duoy by facet nie odszedł to skarb… zero marudzenia
Ciekawe co taka osoba robi cały dzień? Pytam serio.
Ani sama nie wstanie i nie przypnie sobie protezy, ani nie poczyta, ani nie włączy telewizora, nie poklika na kompie, do pracy też nie pójdzie przecież (chyba że się załapie do roli w Jurajskim Parku), nie zrobi sobie jeść, praktycznie wszystkie hobby i w ogóle czynności są poza jej zasięgiem. Wiem, że w epoce ai pewnie można bardzo precyzyjnie sterować komputerem używając głosu, no ale ile można?
Osobiście po paru miesiącach chyba bym zwariował.
Ani sama nie wstanie i nie przypnie sobie protezy, ani nie poczyta, ani nie włączy telewizora, nie poklika na kompie, do pracy też nie pójdzie przecież (chyba że się załapie do roli w Jurajskim Parku), nie zrobi sobie jeść, praktycznie wszystkie hobby i w ogóle czynności są poza jej zasięgiem. Wiem, że w epoce ai pewnie można bardzo precyzyjnie sterować komputerem używając głosu, no ale ile można?
Osobiście po paru miesiącach chyba bym zwariował.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie