to pokolenie +75 lat najczęściej ze wsi własnie w taki sposob traktuje zwierzęta, nie pierwszy raz się z tym spotkałem.
bardzo dobrze, tez nie nawidze tych siersciuchow, jak mozna miec takie k🤬isko w domu jak kot
Lileniaa napisał/a:
a żeby dz🤬ka zdechła jak najszybciej w najgorszych męczarniach
ja p🤬le, nie zaglądałem tu szmat czasu ale widzę, że użytkownikom wyrosły p🤬dy od tego lgbt . C🤬j w tego kota portal nazywa się SADISTIC, nie jeden kot został rostał tu rozpłaszczony o ścianę ku ucieszy widzów.
Ja sie nie dziwie czasem... chodzi mi taki skuriwel ciagle po autach. Dach porysowany jak jasna k🤬a bo j🤬y kot spada to pazurami sie ratuje... w kosmos c🤬ja wystrzele jak dorwe.
nastuh napisał/a:
Tej, ogólnie mam kota, koty są spoko chociaż wolę psy i kumam że ktoś może nie tolerować żadnego zwierzaka, ale prędzej bym człowiekowi krzywdę zrobił ( nawet na bekę) niż zwierzęciu, szmacira do utylizacji i tyle.
Zesrałeś sie.
dhex napisał/a:
Ja sie nie dziwie czasem... chodzi mi taki skuriwel ciagle po autach. Dach porysowany jak jasna k🤬a bo j🤬y kot spada to pazurami sie ratuje... w kosmos c🤬ja wystrzele jak dorwe.
polecam wiatrówkę, albo kawałek mięsa podłączony do przewodów

Brawo dla Pani
Wiem Twoja matka też tobą tak rzucała.

zipi napisał/a:
to pokolenie +75 lat najczęściej ze wsi własnie w taki sposob traktuje zwierzęta, nie pierwszy raz się z tym spotkałem.
Wiem Twoja matka też tobą tak rzucała.
mieso jest drogie, a obiad trza zrobic, wiec swiezynka jak znalazl
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Mam szczerą nadzieję że cała rodzina tego chodzącego marnotrawnego powietrza zdechnie w męczarniach na nowotwór, a potem ta stara k🤬a sama rozp🤬oli sobie łeb na schodach. P🤬lone stare k🤬isko, najchetniej rozp🤬olilbym k🤬ie leb w imadle jak j🤬ego kokosa

Lileniaa napisał/a:
a żeby dz🤬ka zdechła jak najszybciej w najgorszych męczarniach
niestety kocica sp🤬oliła