Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za młodu korzystałam, trochę wyrosłam
Co filmik to właśnie stamtąd. Na Joe byłem bardzo długo, ale kilka lat temu zrezygnowałem z udzielania się i zamknąłem konto
Co filmik to właśnie stamtąd. Na Joe byłem bardzo długo, ale kilka lat temu zrezygnowałem z udzielania się i zamknąłem konto
Tutaj zrób to samo
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Tutaj zrób to samo
Nie uda się, na razie bawię się dobrze
Nie uda się, na razie bawię się dobrze
No mając takie mizerne życie, to jedyne gdzie się możesz pobawić i doznać jakichkolwiek emocji, to sadol
Jak na lewactworobactwo, to i tak kurewskie osiągnięcie
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?No mając takie mizerne życie, to jedyne gdzie się możesz pobawić i doznać jakichkolwiek emocji, to sadol
Driverze, każdy z nas ma na tyle mizerne życie w swej piwnicy, że z przyjemnością spędza tu czas... 🤗
No mając takie mizerne życie, to jedyne gdzie się możesz pobawić i doznać jakichkolwiek emocji, to sadol
Widzisz, jesteś zbyt rozgoryczony. Ja rozumiem, że pałka ci nie staje, stąd twoje żale, ale może lepiej pójść do psychiatry niż skupiać się na czyimś życiu, o którym nie masz pojęcia?
Powiedział typ, co ma tu konto premium i jest jednym ze stałych, tego miejsca, bywalców.

Przecież ty też jesteś mizernym piwniczniakiem bez ambicji! To jest strona zrzeszająca mizernych piwniczniaków! Jeśli do tej pory o tym nie wiedziałeś, to znaczy, że zbłądziłeś! Usuń konto już dziś!

Powiedział typ, co ma tu konto premium i jest jednym ze stałych, tego miejsca, bywalców.
Przecież ty też jesteś mizernym piwniczniakiem bez ambicji! To jest strona zrzeszająca mizernych piwniczniaków! Jeśli do tej pory o tym nie wiedziałeś, to znaczy, że zbłądziłeś! Usuń konto już dziś!
Wypraszam sobie. Nie obrażaj mnie. Pracuje w lokalnej Żabce. Co prawda na umowę zlecenie, na 1/4 etatu, ale za to na kasie ! Szef mi obiecal, że dostanę awans i będę kierownikiem całej zmiany
Więc ambicje mam
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie