Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
mazga50 2017-07-16, 18:33
Amur napisał/a:

To wy twożycie polityke popszez interesując się tym a na wiejskiej siedzą tasiemce każda jedna partia każdy jeden polityk to tasiemiec ludó lódu jakie wy głópje jesteźcie

100%-wy Wolak !
Zgłoś
tranzystor 2017-07-17, 0:26 2
Trev5 napisał/a:

Podaj mi jedną taką głupotę.

Nie będę tutaj przytaczał konkretnych cytatów z kilku powodów:
1. Skoro nie znasz tych debilnych wypowiedzi JKM, to znaczy, że się tym nie interesujesz.
2. Skoro nie uznałeś tych wypowiedzi za debilne, to znaczy, że jesteś debilem.
3. Nie zamierzam dyskutować z Tobą, bo to nie ma sensu.
4. Moja odmowa dyskusji będzie dla Ciebie argumentem, że JKM to szczyt elokwencji i nie wali co chwilę obciachu - patrz powyższe punkty.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-23, 19:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem