Dwóch mężczyzn z prowincji Pendżab w Pakistanie uprowadziło i brutalnie zgw🤬ciło 13-latkę. Zakopali potem nastolatkę sądząc, że nie żyje. Dziewczynce udało się wygrzebać z błotnistego grobu.
Dziewczynka została uprowadzona w pobliżu rodzinnej wioski, gdy szła na lekcję Koranu. Mężczyźni zaciągnęli ją w ustronne miejsce i tam brutalnie zgw🤬cili. Byli przekonani, że dziecko nie przeżyło ich ataku. Wygrzebali więc grób w ziemi i pochowali tam swoją ofiarę.
13-latka przeżyła jednak atak. Cudem udało jej się wygrzebać z błotnistego grobu i dotrzeć do drogi. Przechodnie pomogli jej dostać się do miejscowego punktu pomocy medycznej.
Ojciec dziewczynki natychmiast zawiadomił policję o tym, co się stało.
Funkcjonariusze odmówili jednak ścigania gw🤬cicieli. Dopiero sąd, do którego ojciec 13-lastki wniósł skargę na działanie policji, zmusił funkcjonariuszy do podjęcia śledztwa.
Gw🤬ty na dzieciach są dużym problemem w Pakistanie. Według lokalnych przesądów, seks z dziewicą... leczy z wirusa HIV.
Tą informację wraz z serdecznymi pozdrowieniami dedykuję Paniom popierających przekaz tego popularnego ostatnio zdjęcia:
k................5
2013-10-30, 11:42
z wirusa HIV najlepiej leczy kaliber 9mm
no szkoda że przeżyła - teraz ją oskarżą o seks pozamałżeński = kamienowanko
Na pierwszym zdjęciu: Lazar Angelov - jest Bułgarem...
u................l
2013-10-30, 13:20
normalna dupeczka nie spojrzy nawet na takich, bo bedzie miala zainteresowanie u porzadnych polskich facetow . tylko zakompleksione notoryczne lachociagi i przebrzydle raszple leca na brudasow z zagranicy
D................s
2013-10-30, 13:39
" W prowincji - Al-hallah, trzech mężczyzn w wieku 16, 21 i 22 lata, zgw🤬ciło 12 letnie dziecko, a następnie odcięło mu głowę żywcem. Zostali ujęci i po niedługim czasie zwolnieni za sprawą matki najmłodszego, która wpłaciła kaucję. (...)"
Co się tam dzieje, ja p🤬le, normalnie brudna patologia.
Uwierzyłeś? Wymyśliłem na poczekaniu. Wiarygodność taka sama, co wpisu wyżej.
Co do zdjęcia to takie mocno ignoranckie, trzeba by było wyj🤬 w powietrze też północną afrykę i niemal połowę azji żeby się tego dziadostwa pozbyć.
S................i
2013-10-30, 15:20
ostatni napisał/a:
ciapatkę spotkał taki los jaki powinien spotkać, szkoda, że przeżyła, bo potem narodzi innych ciapaków, ogólnie jedyne co mam do powiedzenia w sprawie tych kundli wygląda tak:
Obrazek
co do tego obrazka z tematu, to wszystko wina lewactwa propagandy i dobrych manier europejskich mężczyzn. Babom należy się wielki c🤬j w p🤬dę i soczyste klapsy po dupie z tarmoszeniem cyców tak żeby nie chciało im się czarnych drągów. Po drugie przeciętny arab ma 170cm wzrostu, wielki garbaty nos, zrośnietę brwi, garba i zniewieściałe wątłe ciało, bo przez całe życie kobiety pracują za niego. O pop🤬leniu pod kopułą nie wspominam, niech sobie tępe polskie p🤬dy poczytają relacje ich koleżanek, którym udało się zrealizować marzenie o brudasie w cipie i zostały wywiezione na bliski wschód.
Nie jestem k🤬o orędownikiem UE i jej poczynań, ale wp🤬liłbym tobie za niezwykłą głupotę. K🤬a! J🤬y ośle! Przyjmując taką postawę, wobec wszystkich ludzi Azji niczego dobrego nie zdziałasz! Jeśli typ, o ciemniejszej karnacji i cechach nieeuropejskich będzie nacjonalistą, to też będziesz jego wrogiem?! Nie k🤬a! Nie możesz być! Taka sylwetka chcąc dobrze dla swojego narodu, jednocześnie dąży do porządku na świecie! Ty k🤬o bezmózga! Zaj🤬bym cię!
N................a
2013-10-30, 17:14
@UP
Twój nick wszystko wyjaśnia.
I................o
2013-10-30, 18:22
Heh, która by nie chciałą opalonego, zbudowanego araba? Sami się k🤬a oszukujecie jak myślicie, że wasza nie...
warstolog napisał/a:
BongMan, a ty chyba powinieneś teraz pracować u jakiegoś ciapaka w Anglii
No pewnie, że u ciapaka, który mi godnie, uczciwie płaci i traktuje mnie z szacunkiem. Bo nie u cwaniackiej, pazernej, polskiej (ojczyzno, wybacz, to nie twoja wina, że żyją tu takie ścierwa) gnidy, która patrzy tylko jak tu najbardziej mi doj🤬 i jak najmniej zapłacić, a najlepiej nie zapłacić w ogóle.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
B................h
2013-10-30, 18:42
Szlachcic_Cygański napisał/a:
Nie jestem k🤬o orędownikiem UE i jej poczynań, ale wp🤬liłbym tobie za niezwykłą głupotę. K🤬a! J🤬y ośle! Przyjmując taką postawę, wobec wszystkich ludzi Azji niczego dobrego nie zdziałasz! Jeśli typ, o ciemniejszej karnacji i cechach nieeuropejskich będzie nacjonalistą, to też będziesz jego wrogiem?! Nie k🤬a! Nie możesz być! Taka sylwetka chcąc dobrze dla swojego narodu, jednocześnie dąży do porządku na świecie! Ty k🤬o bezmózga! Zaj🤬bym cię!
Co ty się tak spinasz przed monitorem? Uważaj bo żyłka ci pęknie we dupie. K🤬a co za typ.
a................h
2013-10-30, 23:40
A mi się marzy prawdziwy, biały Polak, używający poprawnej polszczyzny... TĘ informację! Nie TĄ, tylko TĘ!
K................n
2013-10-31, 17:13
aredh napisał/a:
A mi się marzy prawdziwy, biały Polak, używający poprawnej polszczyzny... TĘ informację! Nie TĄ, tylko TĘ!
"Wpierw trzeba wymagać wiele od siebie, a dopiero potem oczekiwać czegoś od innych"
ostatni jesteś moim idolem
ostatni napisał/a:
ciapatkę spotkał taki los jaki powinien spotkać, szkoda, że przeżyła, bo potem narodzi innych ciapaków, ogólnie jedyne co mam do powiedzenia w sprawie tych kundli wygląda tak:
Co za bydlak z ciebie, żeby coś takiego napisać.
Po prostu gnojem trzeba być niesamowitym.