kusi zeby podlozyc soundtrack street fighter 2
podpis użytkownika
Nieznajomość prawa boli, ale nieznajomość luk prawnych boli jeszcze bardziej
AlbertoNihilo napisał/a:
Jakie ty musisz mieć smutne życie. Współczuję.
Potrafię się cieszyć z małych rzeczy, drobnostek dosłownie, a twoje współczucie to lata mi i powiewa.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
żaden ciapaty a jeno meksykaniec.
filmik ma jakieś + 20 lat i to jest w USA
pamiętam po ciuchach, kiedy to było.
C🤬ja pamiętasz który Cię zrobił bo jeszcze byłeś plemnikiem. Po prostu urodziłeś się wtedy a ich moda na takie ubieranie z wtedy właśnie zaczęła się teraz u nas i się tak ubieracie teraz jak opóźnione o 20 lat pojeby
VladolfPutler napisał/a:
C🤬ja pamiętasz który Cię zrobił bo jeszcze byłeś plemnikiem. Po prostu urodziłeś się wtedy a ich moda na takie ubieranie z wtedy właśnie zaczęła się teraz u nas i się tak ubieracie teraz jak opóźnione o 20 lat pojeby
Sklej japę smarkaczu. Sprawdz w profilu kiedy sie urodziłem i wtedy się odzywaj.
Jak ja miałem 20 lat to ty w tym czasie w piaskownicy kijkiem psie gówno szturchałeś pecie!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Sklej japę smarkaczu. Sprawdz w profilu kiedy sie urodziłem i wtedy się odzywaj.
Jak ja miałem 20 lat to ty w tym czasie w piaskownicy kijkiem psie gówno szturchałeś pecie!
To że Ty ze swoimi pedałami piwniczanymi spuszczacie się swoimi dokonaniami internetowymi jak to jako gówniarz wchodziłeś na strony +18 nie mając tyle, jakbyś dokonał wyczynu na skale najlepszego hakera dziejów, to nie znaczy że każdy jest taki poj🤬y smarkaczu 🤣
Ja się urodziłem 1 września 39r. Jestem dzieckiem wojny, przyniosłem zagładę, także uważaj bo kolejną mogę zesłać na Ciebie xD
Karateka wymachiwał łapamii jakby chciał muchę złapać, widać że totalna improwizacja ale na szczęście skończyło się dobrze

zasłużyłeś na dwie...
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
O k🤬a internet do wioski podłączyli? Przecież to starsze od Twojej matki.
jak ty ciapatego od meksykanina nie odróżniasz,
to chłopie źle jest z tobą.
to chłopie źle jest z tobą.
Marek kumitsu- szybkość czasu, widać że mistrz maczał w tym palce