
👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany


Prawdziwych fachowców w swoim zawodzie się ceni... w Polsce dali by mu 1680 plus premie 100zł jak ciasta nie przypali...


ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_ napisał/a:
No chyba nie chciałbyś mądralo dostać pizzy z ciasta po takim pokazie, prawidło zrobił
No pewnie że bym nie chciał, ale chciałbym żeby ktoś inny dostał

gustav665 napisał/a:
ciekawe jakich składników używa do tego ciasta, prowadzę pub i jak tylko próbuje tak zakręcić to prędzej czy później ciasto się rozrywa.. zna ktoś tą magię?
maka "typ 00", odpowiednia ilosc wody + oliwy w ciescie, nieduzo drozdzy i soli, odpowiedni czas "garowania" ciasta. i masz ciasto elastycznie, nie rozrywajace sie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie