👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co jak co ale i mocniejsze truskawkowe browary tam mają gdzies z 12% i lepsze niz te redsy, nie mniej jednak po lasach w okolicach osiedli multikulti puszki po tyskiem sie walają

On to robi faktycznie? czy tylko głos podkłada?
zapomniałem dopisać, poprzednie odcinki były super, ale przez ten dużo stracił bo jakoś mało śmiesznie udaje pijanego, lub jest mało śmiesznie pijany, nie wnikam,
oczywiście nie jestem wyrocznią i to tylko moje zdanie
zapomniałem dopisać, poprzednie odcinki były super, ale przez ten dużo stracił bo jakoś mało śmiesznie udaje pijanego, lub jest mało śmiesznie pijany, nie wnikam,
oczywiście nie jestem wyrocznią i to tylko moje zdanie

to prawda szwedzi którzy mają dzieci boją się kupować kartą papierochy alkohol i wieprzowinę a nawet ! dewocjonalia biblię kije baseballowe odczynniki chemiczne i książki o anty unijnej jednościowej europie bo tam inwigilacja jest widoczna już gołym okiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie