@up a co to k🤬a wszystko musi być oparte na faktach? skończ p🤬lić, zacznij czytać książki i rozwijać wyobraźnie a nie na kompie nap🤬lać cały dzień i wytykać palcami co jest prawdą a co nie. a co k🤬a dowc🤬y to wszystkie dokumentalnie udowodnione? daj żyć do c🤬ja pana.
Wyobraźnię to mam bardzo bogatą. W życiu przeczytałam pierdyliard książek i zamierzam przeczytać drugie tyle. Zresztą, nie sraj żarem, bo ci ciśnienie skoczy.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

Czytanie nie świadczy chyba o wyobraźni. Napisz jakąś to pogadamy

W życiu przeczytałam pierdyliard książek i zamierzam przeczytać drugie tyle.
Dlaczego nigdzie w mojej okolicy nie ma takich kobiet, tylko same pustaki?
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ilość przeczytanych książek jest dla Ciebie wyznacznikiem atrakcyjności u kobiet? Współczuję.
podpis użytkownika

Ilość przeczytanych książek jest dla Ciebie wyznacznikiem atrakcyjności u kobiet? Współczuję.
Nie ilość, tylko sam fakt, że czyta. I nie jedynym wyznacznikiem, żeby mi ktoś nie zarzucił, ale jednym z ważniejszych. Oznacza to, że można z taką kobietą pogadać na inne tematy niż "ale fajną bluzkę widziałam w sklepie", "a moja koleżanka taka i taka zrobiła to i to", "a dzisiaj na fejsbuku widziałam..." itd.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Nie ilość, tylko sam fakt, że czyta. I nie jedynym wyznacznikiem, żeby mi ktoś nie zarzucił, ale jednym z ważniejszych. Oznacza to, że można z taką kobietą pogadać na inne tematy niż "ale fajną bluzkę widziałam w sklepie", "a moja koleżanka taka i taka zrobiła to i to", "a dzisiaj na fejsbuku widziałam..." itd.
No to tu się zgodzę, ale czytanie to nie jedyne źródło ciekawych tematów do pogadania z laską

podpis użytkownika

Hm.... A może się chowają przed Tobą? Po Twoich dowc🤬ach o kobietach naprawdę się nie dziwie.
Latem (na początku września jakoś) wracałem z rajdu świętokrzyskiego ugotowany - brak powietrza, sauna jak c🤬j - jak to w mieście. Wsiadam do autobusu, otwieram przesuwane okno (uwielbiam Ikarusy, Jelcze i Solarisy właśnie za te okna, są jak zbawienie), ulga jak nie wiem co.

podpis użytkownika
C🤬j w dupę puszczalskim zdzirom. A napalonym r🤬aczom butelka w nos.Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie r🤬aj innych!
W życiu przeczytałam pierdyliard książek i zamierzam przeczytać drugie tyle.
"W swoim życiu przeczytałem dwie książki. Jedna z nich to "Ojciec chrzestny" Gdybyś ją przeczytał to wiedziałabyś, że pieniądze to nie wszystko, że nie zdradza się przyjaciół i nie dmucha ich żon. Ale niestety, Ty zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o żabach i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych, nie Krzysiu?"
Tak mi się skojarzyło

ciąża to nie choroba.
Jak to nie? Stan, w którym masz w sobie pasożyta nazywa się chorobą.
I tak byś nie dał rady ze mną gadać.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.