Przechodząc koło klubu HADES zauważyłem na jego ścianie dość interesujący plakat:
Przynajmniej nie kryją się z tym do kogo kierują ofertę...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzień Dziecka w Hadesie:
Impreza zorganizowana dla wszystkich ojców, którzy chcą sobie wynagrodzić to, że spłodzili tak piękne dzieci hahaha
Przecież wszyscy jesteśmy dziećmi Bożymi
No co wy w kielcach w pomarańczy szoty po 2 zł w dzień dziecka
Całkiem na czasie... wcale mnie to nie dziwi . ..
West
2013-05-27, 23:00
Hades w Toruniu, tak mi się wydaje. W nim to widziałem, w innym nie byłem. : D
konto usunięte
2013-05-28, 0:19
Uwielbiam kamikadze, ale takie domowe. To co w klubach to guwno jakieś. 50ml na 4 szoty leją więc można maczać tampony i do tyłka wsadzać i lekka bania wejdzie.
Patrzę na komentarze i nie wierzę. Naprawdę to, gdzie jest klub jest takie ważne?
No, dobra. Niech wam będzie: Toruń, ul. Podmurna 65/67. Zadowoleni?
konto usunięte
2013-05-28, 8:35
A miałem jechać do Bydgoszczy na sobotni balet.

Dzięki za info!
konto usunięte
2013-05-28, 10:50
Gdzie jest ten Hades? mówcie co chcecie, ale tymi shootami mnie kupili...
konto usunięte
2013-05-28, 11:56
5 zł za 4 shoty?

Super, za jeden buliłem 7 zyla!
Kamikaze za 5 zyla? To ile oni tam wódy leją? 20ml? Albo jakieś cuda-niewidy w stylu Krakowskiej, lub Z Czerwoną Kartką. U mnie w knajpie mając szota standardowej wódy za 6zł do kamikaze lałem 1,5-2 porcji gorzały (porcja=40ml) w cenie złotych 12. Jeszcze jak lubiłem gościa to mógł sobie wybrać dowolny kolor i smak tego kamikaze. Ulica Szajnochy Wrocław!