👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
no dobra, a jak się zechce siku? w tym samym czasie zarówno dla mężczyzny jak i kobiety....
no dobra, a jak się zechce siku? w tym samym czasie zarówno dla mężczyzny jak i kobiety....
To szerokie jest, spokojnie we dwojke sie zmieszczą i linek wystarczy (widac na fotce)

jak się nie mylę to już to gdzieś widziałem tu parę stron dalej

Konstrukcja uprzęży biodrowej pozwala srać bez ściągania jej (sprawdzone
). Sranie poza płachtę "w powietrze" jest w środowisku wspinaczkowym uważane za nieetyczne, pod nami może wspinać się inny zespół, a poza tym kto chciałby w trakcie wspinaczki natrafić na czyjeś kupsko... Powinno srać się do woreczków i zabierać wszystko ze sobą.
Odpowiednio dobrany prowiant i suplementy pozawala obyć się bez kupy przez 3, 4 dni w większości przypadków to wystarcza, rzadko kiedy jest się w ścianie dużej.

Odpowiednio dobrany prowiant i suplementy pozawala obyć się bez kupy przez 3, 4 dni w większości przypadków to wystarcza, rzadko kiedy jest się w ścianie dużej.
@up
Ale czy nie było by zajebiście walnąć klocka widząc na dole ekipe i szybciutko na góre? taka mała zabawa, typu "złap mnie bo cie obsrałem" , zasady proste, zabawa świetna , same plusy ;D
Ale czy nie było by zajebiście walnąć klocka widząc na dole ekipe i szybciutko na góre? taka mała zabawa, typu "złap mnie bo cie obsrałem" , zasady proste, zabawa świetna , same plusy ;D
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Podczas dużego wysiłku fizycznego i małych ilości jedzenia, po prostu nie chce się srać.
Ja i tak przypiąłbym do siebie linkę , w razie jakbym się o pół obrotu za daleko obrócił
ktoś zadał pytanie "jak się zachce srać"... obawiam się, że gdybym tam wisiał to by mi się nie przestawało chcieć za każdym razem gdybym sobie przypomniał gdzie jestem

Spróbuj po tagach - jak srają górale , ale możesz nie być zadowolony

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie