Najnowsze odkrycia dowodzą, że sami możemy zadecydować o tym, co nam się śni. Wszystko zależy od pozycji, w której kładziemy się do łóżka.
J🤬i naukowcy, a mi niezależenie od pozycji śni mi się hard, a jak u was?
Źródło:
odkrywcy.pl
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mnie się śniło, że musiałem pisać maturę ponownie z polskiego, osobą prowadzącą egzamin czyli nauczycielem był nikt inny tylko... Oleksy nie pytajcie dlaczego bo nie wiem komuchem też nie jestem
A ja od dzisiaj zaczynam spac na brzuchu, moze w koncu zalicze..
To jakaś bzdura, zawsze śpię na lewym boku i za każdym razem jak się budzę mam wzwód.
konto usunięte
2013-04-20, 0:02
konto usunięte
2013-04-20, 0:04
@up
wzwody pojawiaja sie spontanicznie w czasie nocy; chyba 4-5 razy
to ze masz wzwod nie znaczy ze wlasnie snila Ci sie wielka murzynska pala
konto usunięte
2013-04-20, 0:06
A co sie śni osobom, które śpią na dupie?
Hmm... Ja spie na brzuchu odkad pamietam, a jeszcze ani razu nie snilo mi sie ufo, duszenie ani toniecie. Teorie szlag trafil.
konto usunięte
2013-04-20, 0:12
90luckypl stan bardzo podobny do takzwanych noddów po opiatach-z tym że noddy są zazwyczaj przyjemne, raz przez to zę są na opiatach xD a dwa dlatego że nie zaczynają się w fazie skrajnego zmęczenia która psuje humor i źle nastraja... (chociaż zmęczenie, sennośc wzmaga występowanie noddów)
Tak czytałem xD
MPas napisał/a:
Dzisiaj zasypiam na brzuchu, ryzyk fizyk albo sen erotyczny albo UFO albo... jedno i drugie. Pozdro
gorzej jak sie udusisz
konto usunięte
2013-04-20, 0:17
androgenius-z taką rekomendacją to muszę napradę spróbować xD Chociaż nie raz mam świadome sny, i własciwie za każdym razem gdy "przysypiam" tak jak pisałem wyżej to mogę świadomie kontorlować co się dzieje i mam świadomość że to "sen"(na poczatku tak nie było)
Wgl podróze po własnym umyśle pod różnymi psotaciami są bardzo ciekawe....
konto usunięte
2013-04-20, 0:24
Max Ibuprom napisał/a:
90luckypl stan bardzo podobny do takzwanych noddów po opiatach-z tym że noddy są zazwyczaj przyjemne, raz przez to zę są na opiatach xD a dwa dlatego że nie zaczynają się w fazie skrajnego zmęczenia która psuje humor i źle nastraja... (chociaż zmęczenie, sennośc wzmaga występowanie noddów)
Tak czytałem xD
Jakoś Twój nick mi mówi że nie tylko czytałeś
Do kolegów wcześniej co pisali o 'marze co siada na klacie'
Tak przynajmniej kiedyś tłumaczono sobie paraliż senny
konto usunięte
2013-04-20, 0:32
konto usunięte
2013-04-20, 0:34
Aha, bo to człowiek śpi nieruchomo przez całą noc.
Taki bullshit napiszą w ładnej broszurce i wszyscy uwierzą