Główna Poczekalnia (7) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Ciekawy efekt
Salamanca • 2013-10-28, 10:14
Niezły efekt na imprezie w Tampie

Tutaj dłuższy filmik, ale dzieje się coś ciekawszego jedynie od 01:50-2:40. J🤬 rodzaj muzyki i całą resztę chodzi tylko o transformersów

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-29, 17:02 3
Anonymouz napisał/a:

Debilem, to możesz być Ty, bo właśnie uświadomiłeś mnie, że jesteś kolejnym ignorantem muzycznym. Nie słuchasz takiej muzyki? Ok, Twoja sprawa, ale nie wypowiadaj się na jej temat w ten sposób. Każdy słucha czego mu się żywnie podoba i musisz to uszanować czy Ci się to podoba czy nie brudasie.

nic nie muszę to nie jest muzyka tylko jeb jeb.
żeby polaka wyzwać od brudasa... Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 17:04 7
lion1543 napisał/a:

nic nie muszę to nie jest muzyka tylko jeb jeb.
żeby polaka wyzwać od brudasa... Pozdrawiam

Nie ma to jak solidne argumenty, buhahaha... Idź już bo się błaźnisz dzieciaczku.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 17:10
Mi po Mefedronie dobrze sie do tego tańczy )
Zgłoś
pawelozory 2013-10-29, 17:29
Anonymouz napisał/a:

Debilem, to możesz być Ty, bo właśnie uświadomiłeś mnie, że jesteś kolejnym ignorantem muzycznym. Nie słuchasz takiej muzyki? Ok, Twoja sprawa, ale nie wypowiadaj się na jej temat w ten sposób. Każdy słucha czego mu się żywnie podoba i musisz to uszanować czy Ci się to podoba czy nie brudasie.

Dlaczego akurat brudasie? Może kolega ujebutor słucha jazzu?
Myślę, Anonymouz, że zrozumiałeś przekaz ukryty między wierszami. Pozdrawiam.
Zgłoś
Incre 2013-10-29, 17:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
R4d0 2013-10-29, 18:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Schizo 2013-10-29, 18:21 2
Lord_Viader napisał/a:

Anonymouz - zrozum kolego - to nie jest M U Z Y K A. To jest G Ó W N O.

Gówno to Ty masz na drugie.
Zgłoś
Sick_Stick 2013-10-29, 18:36 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 18:38 1
Hardstyle też jest fajny
Zgłoś
Sick_Stick 2013-10-29, 18:40
TB303 napisał/a:

Żeby na np. imprezach, przeżyć podróż? Tak, w takiej muzyce przekaz też jest istotny ale trzeba uruchomić wyobraźnię by go zrozumieć(chodzi mi oczywiscie o ambitne gatunki a nie komerche i wixe pokroju "electro-house" czy "Manieczki") i oczywiscie musi grać dobry DJ.

Proszę masz tekst

Zgłoś
Dranzes 2013-10-29, 18:43 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 20:02 1
TB303 napisał/a:

Żeby na np. imprezach, przeżyć podróż? Tak, w takiej muzyce przekaz też jest istotny ale trzeba uruchomić wyobraźnię by go zrozumieć(chodzi mi oczywiscie o ambitne gatunki a nie komerche i wixe pokroju "electro-house" czy "Manieczki") i oczywiscie musi grać dobry DJ.

Jeśli chodzi o przekaz emocji tak jak jedna osoba napisała wcześniej, to się zgodzę. Miałem wrażenie, że chodziło o przekaz jak w Hip-Hopie. Tak czy inaczej wiem o co chodzi, bo od 7-8 lat jestem DJem. Specjalizuje się w gatunku Hardstyle, ale lubię posłuchać innych gatunków.
Zgłoś
StreFaZerO 2013-10-30, 0:31 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-30, 8:39
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-30, 10:41
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem