Tutaj dłuższy filmik, ale dzieje się coś ciekawszego jedynie od 01:50-2:40. J🤬 rodzaj muzyki i całą resztę chodzi tylko o transformersów

Debilem, to możesz być Ty, bo właśnie uświadomiłeś mnie, że jesteś kolejnym ignorantem muzycznym. Nie słuchasz takiej muzyki? Ok, Twoja sprawa, ale nie wypowiadaj się na jej temat w ten sposób. Każdy słucha czego mu się żywnie podoba i musisz to uszanować czy Ci się to podoba czy nie brudasie.
nic nie muszę to nie jest muzyka tylko jeb jeb.
żeby polaka wyzwać od brudasa...Pozdrawiam
Debilem, to możesz być Ty, bo właśnie uświadomiłeś mnie, że jesteś kolejnym ignorantem muzycznym. Nie słuchasz takiej muzyki? Ok, Twoja sprawa, ale nie wypowiadaj się na jej temat w ten sposób. Każdy słucha czego mu się żywnie podoba i musisz to uszanować czy Ci się to podoba czy nie brudasie.
Anonymouz - zrozum kolego - to nie jest M U Z Y K A. To jest G Ó W N O.
Żeby na np. imprezach, przeżyć podróż? Tak, w takiej muzyce przekaz też jest istotny ale trzeba uruchomić wyobraźnię by go zrozumieć(chodzi mi oczywiscie o ambitne gatunki a nie komerche i wixe pokroju "electro-house" czy "Manieczki") i oczywiscie musi grać dobry DJ.
Jeśli chodzi o przekaz emocji tak jak jedna osoba napisała wcześniej, to się zgodzę. Miałem wrażenie, że chodziło o przekaz jak w Hip-Hopie. Tak czy inaczej wiem o co chodzi, bo od 7-8 lat jestem DJem. Specjalizuje się w gatunku Hardstyle, ale lubię posłuchać innych gatunków.
Żeby na np. imprezach, przeżyć podróż? Tak, w takiej muzyce przekaz też jest istotny ale trzeba uruchomić wyobraźnię by go zrozumieć(chodzi mi oczywiscie o ambitne gatunki a nie komerche i wixe pokroju "electro-house" czy "Manieczki") i oczywiscie musi grać dobry DJ.