Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Ciekawy pokaz umiejętności w tramwaju
konto usunięte • 2013-03-29, 17:29
Polecam zobaczyć od początku obu kolesi, ale dla tych bardziej niecierpliwych, szukających tu tylko sadystycznych rzeczy, to od 0:42 drugi z nich zaczyna swój "taniec".
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-30, 14:50 1
jacekmatys napisał/a:

Jest różnica, bo tramwaj jedzie górą,a metro dołem,ale co ja tam wiem...jestem większością co nie jeździ statkiem

No co Ty nie powiesz. Warto się nauczyć czytać z kontekstu. Pisząc to oczywiste jest, że nie miałam na myśli tego, że tramwaj a metro to to samo ale to, że w filmiku nie ma znaczenia co to jest. Ale wybacz mój błąd, bo z góry założyłam, że większość inteligentnych ludzi tu jest.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 18:28
@Wolfi

za film z rodzinnej imprezy piwo musi być
Zgłoś
naiwny01 2013-03-30, 18:28
Tramwaj, autobus skuter wodny? Co mnie to? (no może trochę) dobry filmik!
Zgłoś
Wasili666 2013-03-30, 18:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
miko666 2013-03-30, 18:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tekkit 2013-03-30, 18:40
a ja sobie nawet plecow nie potrafie umyc haha
Zgłoś
PLpunk 2013-03-30, 19:01
Zgłoś
aitec 2013-03-30, 19:16 1
nic sobie nie zrobił. nie oglądać
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 19:28
Gdybym był kierowcą to bym zahamował, tylko tak mocniej
Zgłoś
burczy 2013-03-30, 19:38
To taki specjalny tramwaj, który jeździ pod ziemią. U nas tego na szczęście nie ma.
Zgłoś
Sawatari 2013-03-30, 19:40
Zgłoś
DeeZee64 2013-03-30, 20:11
Zgłoś
Wkurwiony_Zygfryd 2013-03-30, 20:17
Ile kosztuje ten drugi?

podpis użytkownika

Death solves all problems - no man, No_Problems.
Zgłoś
Andruskill 2013-03-30, 20:35

Tak mi się skojarzyło....
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 22:04
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem