👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten pokazuje co by było gdyby nie było tych piłek, a efekt o wiele większy
jak VAAS pisał "mógł tam wlac wiaderko szamba i wszystkich obryzgac" myślę że byłoby tak jak na tym filmiku tylko że z jajem
jak VAAS pisał "mógł tam wlac wiaderko szamba i wszystkich obryzgac" myślę że byłoby tak jak na tym filmiku tylko że z jajem

Pan kac jesteś największym z🤬bem i pojebem jakiego widziałem na tym portalu, widząc twoje posty jestem za aborcjom.

Widac ze maja za duzo kasy... Taniej i rownie efektownie wyszloby gdyby zamiast cieklego azotu uzyl suchego lodu ale co tam...

Pit89 napisał/a:
Pan kac jesteś największym z🤬bem i pojebem jakiego widziałem na tym portalu, widząc twoje posty jestem za aborcjom.
czuję się wyróżniony

vass napisał/a:
Po co te piłeczki ? Mógł równie dobrze wlać tam wiaderko szamba i wszystkich obryzgać
![]()
Tak by zrobił,jakby należał do PISu...
Les Debiles
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie