czterech podejrzanych etnicznie wpada do sklepu Apple
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
^up
Mam iPhone 6s, 8 i 8 plus, macbooka pro też mam (głównie oglądam na nim seriale i śmieszne kotki na yt). 6s używam jako zakładki do książek (i jako magazyn piosenek), z 8 korzystam na co dzień, a 8 plus używam do oglądania filmów w czasie wyjazdów. Dupa zżarta z bólu? Aha, no i możesz zapytać po co mi aż tyle tego japkowego szajsu? Odpowiedź jest prosta. Stać mnie.
Mam iPhone 6s, 8 i 8 plus, macbooka pro też mam (głównie oglądam na nim seriale i śmieszne kotki na yt). 6s używam jako zakładki do książek (i jako magazyn piosenek), z 8 korzystam na co dzień, a 8 plus używam do oglądania filmów w czasie wyjazdów. Dupa zżarta z bólu? Aha, no i możesz zapytać po co mi aż tyle tego japkowego szajsu? Odpowiedź jest prosta. Stać mnie.
hanney napisał/a:
^up
Mam iPhone 6s, 8 i 8 plus, macbooka pro też mam (głównie oglądam na nim seriale i śmieszne kotki na yt). 6s używam jako zakładki do książek (i jako magazyn piosenek), z 8 korzystam na co dzień, a 8 plus używam do oglądania filmów w czasie wyjazdów. Dupa zżarta z bólu? Aha, no i możesz zapytać po co mi aż tyle tego japkowego szajsu? Odpowiedź jest prosta. Stać mnie.![]()
Kruszwil? Testoviron? Co Wy robicie na sadolu? Zapomniałeś dodać, że to bardzo prestiżowe sprzęty, a polaków, robaków, cebulaków na nie nie stać. iPhonem 3GS podcierasz sobie dupę po sraniu, a iPhone'a 4 rzucasz, by pies poaportował? No, kto bogatemu zabroni. Dupa już mnie piecze, czuje, jak pęka na pół w poprzek. AŁA, ból niesamowity
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie