Andrzej odpowiada dziennikarzowi na pytanie : "Jak skomentuje Pan słowa Dariusza Michalczewskiego dla, którego ta walka nie ma sensu i nie będzie miała wiele wspólnego z dużym sportem"
Wyciąłem fragment z wywiadu trwającego ponad 9 minut z dzisiejszej konferencji.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy ktoś mógłby przetłumaczyć z tego niemieckiego?
Andrzej wymiata.
Jednak nie badzmy stronniczy.
Gdyby Michalczewski nie wyjechal do Niemiec, to dzis bysmy nawet o nim nie slyszeli.
To jest jeden z tych sportowców który został wyprany z szacunku przez media. Za młodu jak mu dobrze szło to prawie każdy go chwalił i by mu obciągnął gdyby Gołota wyraził taką potrzebę. Po prawie pewnej ustawionej walce z Tysonem niestety legenda stała się pośmiewiskiem. Szkoda chłopa.
Andrzej ma u mnie piwo za to, że użył prawidłowej formy "rozumieją" zamiast popularnej "rozumią"
konto usunięte
2013-01-08, 10:04
Mistrz - krótko i na temat
Debilna odzywka. Niech zabroni braciom Kliczno wypowiadać się o boksie, bo oni też stacjonują w Niemczech.
konto usunięte
2013-01-08, 14:41
anonymousm napisał/a:
Debilna odzywka. Niech zabroni braciom Kliczno wypowiadać się o boksie, bo oni też stacjonują w Niemczech.
Debilny to jest twój komentarz. Kliczko nie walczą jako niemcy, a daruś całą karierę prawie spędził jako niemiec.
Matuch90 napisał/a:
P.s. i co tłuku się ma żelazny list Gołoty do jego kariery ?
Czytaj ze zrozumieniem,i nie spinaj się tak bo ci zwieracz puści.
konto usunięte
2013-01-08, 16:07
heloł aj em endrju golara, profeszynal fajter
konto usunięte
2013-01-08, 17:56
konto usunięte
2013-01-08, 19:19
Szkoda, że boks jest tak wyniszczającym sportem. Zwróćcie uwagę, młody człowiek, a ledwo co już się wysławia.
Sport to zdrowie