Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:39

Nagranie z kabiny ciężarówki, która we wtorek, 21 października, staranowała co najmniej siedem samochodów na autostradzie w Ontario (stan Kalifornia). Zginęły trzy osoby, a cztery zostały ranne.

Za kierownicą ciężarówki siedział 21-letni nielegalny imigrant z Indii, który według wstępnych danych był pod wpływem narkotyków.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Danydwabanany 2025-10-23, 14:39
To musiał być bardzo ciekawy serial!
Zgłoś
kaczmarzgr 2025-10-23, 15:05
Bo autostradą to się proszę Państwa jedzie a nie stoi!
Zgłoś
TrueMan 2025-10-23, 15:46
To se teraz legalnie posiedzi 😏
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-10-23, 17:32 1
Kto w ogóle dał hindusowi prowadzić tira w cywilizowanym kraju!?
Zgłoś
placek 2025-10-23, 18:51
tiry na tory, taniej by było zainwestować w kolej. Jedynie lokalne transporty
Zgłoś
kaen 2025-10-23, 18:58
Akurat yego trampek nie deportował ojojojo
Zgłoś
POeBaNy 2025-10-23, 19:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
htp 2025-10-23, 22:27
JoSeed napisał/a:

Ja też nie jestem i dlatego uważam, że powinni siedzieć w Indiach 👍

Wolę ich niż Chińczyków i Wietnamczyków.
Ala ja się przyznaję do swojego rasizmu.
Zgłoś
GalverLaurente 2025-10-23, 22:42 2
Jestem zawodowym kierowcą, jeśli moja porada uratuje komuś z Was życie , to trudno 😏😏 aleeeee

Jeśli dojezdacie do korka , zatoru, na autostradzie, eskach... Nigdy nie podjezdajcie pod samą dupę auta z przodu, tym bardziej ciężarówki... Wrzućcie awaryjne , i pomału się kulajcie do przodu , i stańcie nawet 100m przed ostatnim który stoi... W lusterku wstecznym obserwujcie pojazd który nadciąga.. wychamujcie go do zera... Odczekajcie aż za nim następny wyhamuje... Nawet jeśli w Was przyjebie , to nie zrobi kanapki .. i będziecie mogli dalej wchodzić na sadola, weźcie sobie to do serca, szczególnie kobiety ...
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 0:38
buberr napisał/a:

Czyżby w krainie pomarańczowego cesarza również były braki wśród kierowców?

Tak właśnie jest, dlatego branża transportowa masowo zatrudnia nielegalnych Hindusów. I protestuje przeciw deportacjom, bo bez nich zawali się cały transport.

W ten właśnie sposób trumpiści rozwalają podstawy amerykańskiej gospodarki. W końcu zrozumieją, że ona zawsze opierała się na nielegałach, więc za chwilę o tych pokazowych deportacjach wszyscy zapomną.
Zgłoś
dasdasd Wczoraj 0:41
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tak właśnie jest, dlatego branża transportowa masowo zatrudnia nielegalnych Hindusów. I protestuje przeciw deportacjom, bo bez nich zawali się cały transport.
Tak właśnie trumpiści rozwalają podstawy amerykańskiej gospodarki. Ona zawsze opierała się na nielegałach, więc za chwilę o tych pokazowych deportacjach wszyscy zapomną.

Mnie by mogło zatrudnić
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 0:44
dasdasd napisał/a:

Mnie by mogło zatrudnić

Spoko, za 2-3 lata będą masowo rekrutować. Do innych zawodów też. O wizę będzie łatwo jak nigdy, zobaczysz.
Zgłoś
CrookerS Wczoraj 6:51
Nawet ameryka ma swoich ukraincow
Zgłoś
MoffJasiek Wczoraj 15:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RodrigoCortez Wczoraj 16:49
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem