To musiał być bardzo ciekawy serial!
Bo autostradą to się proszę Państwa jedzie a nie stoi!
To se teraz legalnie posiedzi 😏
Kto w ogóle dał hindusowi prowadzić tira w cywilizowanym kraju!?
tiry na tory, taniej by było zainwestować w kolej. Jedynie lokalne transporty
Akurat yego trampek nie deportował ojojojo
JoSeed napisał/a:
Ja też nie jestem i dlatego uważam, że powinni siedzieć w Indiach 👍
Wolę ich niż Chińczyków i Wietnamczyków.
Ala ja się przyznaję do swojego rasizmu.
Jestem zawodowym kierowcą, jeśli moja porada uratuje komuś z Was życie , to trudno 😏😏 aleeeee
Jeśli dojezdacie do korka , zatoru, na autostradzie, eskach... Nigdy nie podjezdajcie pod samą dupę auta z przodu, tym bardziej ciężarówki... Wrzućcie awaryjne , i pomału się kulajcie do przodu , i stańcie nawet 100m przed ostatnim który stoi... W lusterku wstecznym obserwujcie pojazd który nadciąga.. wychamujcie go do zera... Odczekajcie aż za nim następny wyhamuje... Nawet jeśli w Was przyjebie , to nie zrobi kanapki .. i będziecie mogli dalej wchodzić na sadola, weźcie sobie to do serca, szczególnie kobiety ...
buberr napisał/a:
Czyżby w krainie pomarańczowego cesarza również były braki wśród kierowców?
Tak właśnie jest, dlatego branża transportowa masowo zatrudnia nielegalnych Hindusów. I protestuje przeciw deportacjom, bo bez nich zawali się cały transport.
W ten właśnie sposób trumpiści rozwalają podstawy amerykańskiej gospodarki. W końcu zrozumieją, że ona zawsze opierała się na nielegałach, więc za chwilę o tych pokazowych deportacjach wszyscy zapomną.
dasdasd napisał/a:
Mnie by mogło zatrudnić
Spoko, za 2-3 lata będą masowo rekrutować. Do innych zawodów też. O wizę będzie łatwo jak nigdy, zobaczysz.
Nawet ameryka ma swoich ukraincow