Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Geniusz 2025-05-26, 8:55
BękartProboszcza napisał/a:

Tak I podmuch AI pootwieralo kosze , wszędzie widzicie AI ?

Stary, wszędzie gamonie widzą AI, ustawki i inne takie 🤣 Raz zrobiłem shota, jak cisnąłem się z synkiem na Ome tv, to było parę lat temu, a większość z🤬bów mi serwowała gadkę w komentarzach, że to ustawka, bo chłop zamiast się wkurzać o moje pociski, to wolał się śmiać, gdy go cisnąłem i z🤬by uznały, że tylko "ustawiony kontent" mógł sprawić, że ktoś z takich w c🤬j osobistych ataków mógł się śmiać, bo widocznie matoły nie ogarniały, iż ktoś może mieć na tyle dystansu, aby nie brać wszystkiego do siebie 😆 Wiesz, to jest tak, że jak piwniczaki nie wychodzą z piwnic, to nie potrafią odróżnić AI od rzeczywistości a za niedługo może być jeszcze ciężej o odróżnienie. Wszędzie widzą AI i inne takie, ale to nie trend dzisiejszych czasów. Od zawsze jak człowiek nie chciał czegoś zaakceptować, to serwował gadanie "Fotomontaż, przerobione, ustawka" 🤣 Na hardzie było widać, jak chłop ubija swoją żonę a przyszedł matoł i zaczął p🤬lić, że przerobione, ustawione i tym podobne, ale za nic nie potrafił zaakceptować jakichkolwiek wyjaśnień ze strony innych użytkowników, które odpowiadały na jego bzdurne teorie. Widzisz, jak ktoś chce wierzyć w swoje bajki i nie chcę wyjść ze swojego zaścianka, to potem wyrasta na takiego łba, co każdy niewygodny filmik określa jako wątpliwy, jeśli chodzi o prawdziwość.

podpis użytkownika

Ja to miejscowy troll xD
Zgłoś
Wacławww 2025-05-26, 9:23 10
Zagadka rozwiązana, przewoził gaz w nieszczelnej butli.
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-05-26, 10:00 1
esa napisał/a:

co za bełkot

W którym miejscu to bełkot? Czy jesteś tylko hejterem zza swojego pedalskiego biurka?
Zgłoś
esa 2025-05-26, 10:17 2
Roz🤬bieCiMatke napisał/a:

W którym miejscu to bełkot? Czy jesteś tylko hejterem zza swojego pedalskiego biurka?

jest tak samo niebezpieczny jak LPG w aucie tylko w układzie klimatyzacji jest go znikoma ilość w porównaniu z układem zasilania .1234yf jest większym zagrożeniem poczytaj trochę a nie daj się manipulować eurokołchozowi który wydoi z ciebie ostatnie euro. W innych rejonach świata oraz przemyśle jest nadal standardem
Zgłoś
Sidyk 2025-05-26, 10:24
Wacławww napisał/a:

Zagadka rozwiązana, przewoził gaz w nieszczelnej butli.

Kolejne EjAj, wszędzie EjAj
Zgłoś
parapsychol 2025-05-26, 16:10
piles nie jedz
jadles ostry kebab nie jedz

podpis użytkownika

przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Zgłoś
Lukash2107 2025-05-26, 16:17
Ktoś zamówił bombę z aliexpress
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-05-26, 16:34
esa napisał/a:

jest tak samo niebezpieczny jak LPG w aucie tylko w układzie klimatyzacji jest go znikoma ilość w porównaniu z układem zasilania .1234yf jest większym zagrożeniem poczytaj trochę a nie daj się manipulować eurokołchozowi który wydoi z ciebie ostatnie euro. W innych rejonach świata oraz przemyśle jest nadal standardem

Nic nowego nie napisałeś. Nie od dziś wiadomo, że w EU jest lobbowanie na rzecz kilku producentów R134, R12 czy 1234yf żeby niczym innym nie nabijać klimy i ktoś mocno trzyma na tym łapę. Nie jest to odkrycie roku. Ale co w moim poprzednim poście jest bełkotem? Która część? (pomijając, że już się okazało że to była nieszczelność przewożonej butli)?

- że propan jest tańszy niż dedykowane środki?
- że butloszczochy to stan umysłu i potrafią nie myć się tydzień żeby zaoszczędzić 5e na prysznice na postojach?
- a może właściciele firm transportowych nie oszczędzają na wszystkim i p🤬lą jak to muszą dokładać do biznesu??
- czy może uważasz że około 1-2l LPG nie rozj🤬o by takiej naczepy?

Czy po prostu chciałeś zacząć dyskusję, a nie widziałeś jak to zrobić w kulturalny sposób?
Zgłoś
KuBuX 2025-05-26, 17:53
Ja p🤬le, przekroczyl predkosc dzwieku
Zgłoś
SSS2SSS 2025-05-26, 20:00 1

Może tak być, ale niekoniecznie.
Wygląda na to, że naczepa to chłodnia. Prawdopodobnie ktoś chciał przyoszczędzić(co częste u butloszczochów i ich właścicieli) i napełnił układ chłodniczy nie gazem R134 a zwykłym propan-butanem/izobutanem. Te wszystkie puszki do samodzielnego napełniania klimy z zamiennikiem R134/R12 na allegro to nic innego jak zwykły LPG. Doszło do nieszczelności i JEB! Gotowe. Albo wiózł coś na pace co eksplodowało.

To na allegro to nie LPG tylko izobutan inaczej R600a. Do układów o małej pojemności np lodówki domowe się to stosuje i swoją drogą gaz ten ma super charakterystykę mniej więcej jak amoniak lub R404/414. LPG jest słabe ze względu że reaguje z większością olejów i kompesor się po czasie zaciera
Zgłoś
Traba 2025-05-26, 20:33 1

Może tak być, ale niekoniecznie.
Wygląda na to, że naczepa to chłodnia. Prawdopodobnie ktoś chciał przyoszczędzić(co częste u butloszczochów i ich właścicieli) i napełnił układ chłodniczy nie gazem R134 a zwykłym propan-butanem/izobutanem. Te wszystkie puszki do samodzielnego napełniania klimy z zamiennikiem R134/R12 na allegro to nic innego jak zwykły LPG. Doszło do nieszczelności i JEB! Gotowe. Albo wiózł coś na pace co eksplodowało.

A Ty wiesz ze obecnie odchodzi się od r134 I zastępuje r290 bo ekologia I dziura ozonowa
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-05-26, 21:03
Tak, czytałem o tym. Nie pamiętam który z tych gazów jest bardzo toksyczny i łatwopalny - nie wiem czy pamiętacie ten film z PL z jadącym i palącym się Mercedesem z nieprzytomną dziewczyną w środku. Gdzieś czytałem, że to właśnie przez nieszczelność klimatyzacji i prawdopodobie zmarła od oparów zanim dosięgły ją płomienie.
Zgłoś
amk2481 2025-05-27, 20:41
Back <////
to
the future.
Zgłoś