Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przepraszam za spam, szukam pomocy gdzie tylko mogę...Wierzę w Boga i ludzi dobrej woli.... Moja siostra Sandra cierpi na rzadką chorobę immunologiczną, przetoczenia flebogammy co miesiąc, po śmierci Taty zostaliśmy sami z chorą Mamą, wyjechałem do niemiec, przerwałem studia psychologiczne, żeby pomóc rodzinie. proszę wesprzyj jak możesz: pl/z/ratujsandre Zweryfikowana autentyczność zbiórki.
Sandra pokazuje cycuszki za hajs?
Przepraszam za spam, szukam pomocy gdzie tylko mogę...Wierzę w Boga i ludzi dobrej woli.... Moja siostra Sandra cierpi na rzadką chorobę immunologiczną, przetoczenia flebogammy co miesiąc, po śmierci Taty zostaliśmy sami z chorą Mamą, wyjechałem do niemiec, przerwałem studia psychologiczne, żeby pomóc rodzinie. proszę wesprzyj jak możesz: pl/z/ratujsandre Zweryfikowana autentyczność zbiórki.
Boga nie ma , gdyby był toby pomógł swojemu sługusowi. Nikogo nie obchodzi że w niego wierzysz, jeśli już to jest twój problem. Idź do przedstawicieli boga na ziemi, na pewno ci pomogą , przecież mają obowiązek pomagać i służyć ludziom

Szkoda, że nie można dać dwóch piw.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie