Według najnowszych badań naukowych poniższa praca leczy z depresji, weganizmu, feminizmu i innych zaburzeń psychicznych
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:26
jbone napisał/a:
w szopce nie mam bimbru tylko plantacje zioła ciulu.
Skoro przywiązujesz taką wagę do nick'ów i masz PLANTACJE zioła w SZOPCE
Jak taki z ciebie gruby wiór, to pewnie stąd ta wiedza o workach 50kg...a nie czekaj, pisałeś coś o płodzeniu i pracy fizycznej. Sądząc po twoim sposobie wypowiadania, można śmiało stwierdzić, że ty bez wątpienia geny hołoty posiadasz, więc i ta "cenna" wiedza pewnie z tego źródła przyszła. Ciężka praca prostych ludzi dla rozwoju następnych pokoleń jest szlachetna i ją szanuję, ale ty to zmarnowałeś pozostając troglodytą
No i kurde dzięki jbone. Przez Twoje ujadanie pewnie już się nie dowiem co jest w tych workach i ile ważą. W ogóle to widzę, że bardzo merytoryczna dyskusja się wywiązała, także dorzucę swoje 3 groszę bo to na pewno nie są 25 kg cementu. 25 cementu ma niecałe 50 cm wysokości około 35 cm szerokości i 10 grubości. Te tutaj są większe, wystarczy wziąć proporcje ramion i wysokość głowy. Więc 50 kg cementu to też nie są bo są z kolei za wąskie. I za niskie . Może ktoś chociaż język rozpoznaje co to za kraj?
Za młodu nosiłem po 2x50 całymi dniami i 20 lat później kręgosłup mam w porządku. Jeśli ktoś nie ma dobrego kośćca, to i 1x25 mu zwichruje dyski.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie