Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ciężka przeprawa
darex99 • 2020-08-11, 22:56
trzyma w napięciu.

Wyprzedzając komentarze w stylu:

-wyp🤬alaj, co to za gówno, jesteś poj🤬y..i temu podobne, przygotowałem już tutaj ciętą ripostę :
- Chyba Ty!

Dziękuję za uwagę. Dobranoc.

Zgłoś
marcino_zly 2020-08-12, 0:28 2
Materiał zajebisty.
Zadna mina go nie tknęła.

Oby więcej takich Chomików.
Piwo.
Jakbym mógł to i dwa.
Zgłoś
wioletkak 2020-08-12, 0:37 4
Dla mnie spoko. Ktoś się napracowal
Zgłoś
Sniper6 2020-08-12, 1:17
Jesteś poj🤬y
Zgłoś
Wyjcio 2020-08-12, 1:30 1
Cezar87 napisał/a:

Urozmaicona wersja krecidelka dla chomikow Trzeba to opatentowac A co do znecania sie tak nim ? pewnie tak wiele osob pomysli Chomik jeszcze nie raz by wskoczyl w ten tor przeszkod dla rozrywki zamiast siedziec zamknietym w klatce.

Taka dawka bodzcow dla niego to skarb
Zgłoś
kk1987 2020-08-12, 1:53
How dare you?! Biedny chomik ;(
Zgłoś
Pedofilek 2020-08-12, 2:51
Co za p🤬lony sadysta tak męczyć chomika c🤬j mu w dupę
Zgłoś
SebaDB 2020-08-12, 5:05 2
Każdy chciałby mieć mądrego pupila, moja kobieta kupiła sobie królika (samiczkę) żeby zrekompensować sobie to że ja nie chce mieć bachora . Nie dość ze jest tak pusty jak ona , to jeszcze w nocy gw🤬ci mi nogę w nocy. Nie lubię zwierzaków w domu bo to niehigieniczne , jej się wydaje ze nienawidzę zwierząt , w tym tygodniu pokaże jej jak je kocham i uwolnię tego pedryla w lesie xD
Zgłoś
intermag 2020-08-12, 5:13 8
Sie smiejcje, ale k🤬a kibicowałem chomikowi
Zgłoś
parolpl 2020-08-12, 8:20 1
O, i takie chomiki powinny nakręcać serwery tutaj, a nie jakieś zapuszczone śpaślaki.
Zgłoś
saikomiki 2020-08-12, 8:35 3
To tak ćwiczą te chomiki co napędzają serwery sadistica?
Zgłoś
Noside 2020-08-12, 8:55
A można prosić dalszą część? Końcówka jest za wcześnie ucięta.
Ile chomików pochłonęła ta maszyna?

luja27 napisał/a:

A ty tak serio masz konto na sadolu i dajesz takie komentarze?

No tak, bo sadol to jest do pisania gimbusiarskich odzywek, żeby się popisać jak bardzo umiesz się bez powodu napinać do ludzi spermiarzu.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
8broda8 2020-08-12, 11:51
"
Wyprzedzając komentarze w stylu:

-wyp🤬alaj, co to za gówno, jesteś poj🤬y..i temu podobne, przygotowałem już tutaj ciętą ripostę :
- Chyba Ty! "

Mój komentarz brzmi: R🤬asz swoją kobietę
Zgłoś
dantee 2020-08-12, 16:50
ten chomik jest bardziej inteligentny niż 95 % cz🤬chów
Zgłoś
Pan_Cernik 2020-08-12, 17:08 1
Jakby to kogoś interesowało to kanał na jutubie nazywa się : The Secret Life of my Hamster

youtube.com/channel/UC9gPwVGWqT8xkArzQ2PB0jA/featured
Zgłoś
dfc77 2020-08-12, 17:45
SebaDB napisał/a:

Każdy chciałby mieć mądrego pupila, moja kobieta kupiła sobie królika (samiczkę) żeby zrekompensować sobie to że ja nie chce mieć bachora . Nie dość ze jest tak pusty jak ona , to jeszcze w nocy gw🤬ci mi nogę w nocy. Nie lubię zwierzaków w domu bo to niehigieniczne , jej się wydaje ze nienawidzę zwierząt , w tym tygodniu pokaże jej jak je kocham i uwolnię tego pedryla w lesie xD

Będę tym zmieszanym z🤬bem. Powód ten sam - zero kaszojadow. Ma dwa downy miniaturki. Jedna się pojawiła podczas delegacji. Ot tak, bo mojej się nudziło i marzyło. C🤬j, lepiej tak niż zapełnianie bazy wirusów ("oko szefa" i tak czuwa). Drugi osioł to po to żeby obsruska miała kompana. Co do gw🤬cenia to kastracja i spokój. Co do ich debilizmu - mam dwa, każde inny charakter ale jakbym nie chciał Ci przymaslic to takie nie do konca debile. Są pedalskie i dla ciot - już się nie wstydzę. Niestety zżyłem się z nimi i opiekę nad nimi traktuję jak ten kafar co pije herbatkę z dziewczynką przy użyciu różowej zastawy ze Smyka...

Pedryla to jebnij w łeb żeby się nie męczył (inaczej i tak zima go zabije) lub w wersji sadistic powoli skoruj w hd. Przy bebeszeniu slowmotion. I od siebie dodam, że nigdy tak maślanej wątroby nie jadłem jak od tych uszoli.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie