👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ahh chojrak - tchórzliwy pies... To była kreskówka
Co jak co ale sam tytuł mnie rozwala niezmiennie od kilkunastu lat

Co jak co ale sam tytuł mnie rozwala niezmiennie od kilkunastu lat

A, udowodnij, że to jest od Hannah-Barbery
P.S
Idiotą jest ten kto zakłada przeterminowaną prezerwatywę, wyżej widać efekt
W sumie, co ja się bulgam, przecież Twój post jest idealnym potwierdzeniem tego co napisałem - ogłupia ? Ogłupia
P.S
Idiotą jest ten kto zakłada przeterminowaną prezerwatywę, wyżej widać efekt

W sumie, co ja się bulgam, przecież Twój post jest idealnym potwierdzeniem tego co napisałem - ogłupia ? Ogłupia

xgregor napisał/a:
sens całego współczesnego hip hopu
chyba słuchałeś bonusa rtv i jego spółki.
xgregor napisał/a:
sens całego współczesnego hip hopu
I napisał to pajac który nie rozróżnia pojęć Rap i Hip Hop. A teraz idź słuchać disco polo i tańczyć u siebie w remizie.

hmatulik napisał/a:
widzę że wyznajesz zasadę - "nie znam się, to się wypowiem"
Wiesz ilu ludzi ją wyznaje...
Tłumaczą się prawem do wyrażania swojego zdania

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie