Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
p................o 2010-05-04, 14:27 25
fake! blondynki nie maja mózgów
Zgłoś
Chupacabra 2010-05-04, 16:09 1
x200 ... Otaczają mnie idioci..
Zgłoś
R................x 2010-05-04, 16:20
Kofko, ja wiem że to miało być śmieszne ale strasznie Ci nie poszło stary
Zgłoś
r4dzik 2010-05-04, 18:09
Kowal napisał/a:

ejj pierwsze raz widze... nie wiedzialem ze wlosy moga wchodzic w kore mozgowa.... Szkoda bo naprawde fajne dziewczyny... ale widocznie pan Bog tak chcial.

eee, ze kto?

podpis użytkownika

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
B................g 2010-05-04, 20:04 6
r4dzik napisał/a:

eee, ze kto?

Że ja.
Zgłoś
N................s 2010-05-04, 23:33
Kowal napisał/a:

ejj pierwsze raz widze... nie wiedzialem ze wlosy moga wchodzic w kore mozgowa.... Szkoda bo naprawde fajne dziewczyny... ale widocznie pan Bog tak chcial.

Tak, k🤬a chyba TEN

minax napisał/a:

szkoda mi Ciebie, bo naprawde fajny chlopak jestes, ale widocznie pan bog tak chcial

Zgłoś
dziubasek00 2010-05-05, 1:13
one ponoc maja silnie unerwione te wlosy i nie da sie ich rozdzielic, bo bylby to dla nich zbyt duzy bol. A nie ma zadnych srodkow farmaceutycznych, ktore moga znieczulic wlosy
Zgłoś