👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy wy- zwolennicy spiskowych teorii dziejów przyjmujecie w ogóle do świadomości, że niektóre rzeczy dzieją się z przypadku? W każdym bądź razie wasz ból dupy w związku z tym tematem jest bezcenny.

Archeolog napisał/a:
Czy wy- zwolennicy spiskowych teorii dziejów przyjmujecie w ogóle do świadomości, że niektóre rzeczy dzieją się z przypadku? W każdym bądź razie wasz ból dupy w związku z tym tematem jest bezcenny.
![]()
Taaaa. Należy tylko pamiętać, że spiski zawsze były są i będą, a telewizja kłamie

voath55, zrobisz to celowo, więc przypadek to nie będzie. Proste? Proste.
No oczywiście wszyscy kłamią. Jest to typowa retoryka zwolenników spiskowych teorii dziejów. Zrozumcie proszę, że nie macie monopolu na prawdę. Rzekomy zamach w Smoleńsku wrzucam do jednego worka z takimi rzeczami jak "chemtrails". Palcem po wodzie pisana nietrzymająca się logiki kupa.
Cytat:
Taaaa. Należy tylko pamiętać, że spiski zawsze były są i będą, a telewizja kłamie
![]()
No oczywiście wszyscy kłamią. Jest to typowa retoryka zwolenników spiskowych teorii dziejów. Zrozumcie proszę, że nie macie monopolu na prawdę. Rzekomy zamach w Smoleńsku wrzucam do jednego worka z takimi rzeczami jak "chemtrails". Palcem po wodzie pisana nietrzymająca się logiki kupa.

jakie szczęście że gimbusy nie mają prawa do głosowania, to sobie możecie wklejać żenujące zdjęcia z Kaczyńskim czy Macierewiczem do internetu
Kawagawa napisał/a:
Jak wiesz że masz sąsiada pedofila to nie zostawiasz drzwi wychodząc na noc do pracy gdy w domu śpi Twoje dziecko.
ja zostawiam drzwi jak wychodzę a ty je wyciągasz ?
Dlaczego wszystkie PiSowskie C🤬Y wyzywają każdegokto śmieje się z Smoleńska od PO'wców?

Jak ktoś ma beke z PISiorów to od razu jest wyzywany lub ma WYPRANY MÓZG.
Świetna logika, rozbraja mnie nienawiść Kaczora,dużo mówi ale nie o polityce.
Świetna logika, rozbraja mnie nienawiść Kaczora,dużo mówi ale nie o polityce.
narzekajcie na tuska... pamietajcie "po złym panie przyjdzie gorszy" znajdzcie kogos bardziej godnego w tym burdelu od tuska by sprawowac urząd premiera. napewno nie kaczynski ktory swoja szanse juz mmial i pokazal na co go stac.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie