👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

butów nie miał... miałem nadzieję, że już po nim... zawiodłem się

Kto jak kto, ale Jotko jako sędzia ringowy powinien wiedzieć jak się zachować po nokaucie zawodnik. W końcu to pierwsza osoba przy znokautowanym. Bezpieczeństwo zawodników powinno być najważniejsze.

@alpha10
na miejscu była karetka tylko w razie w nie mogą jej ruszyć i dzwonią po 2 zespół bo oni są od zabezpieczenia imprezy a nie od transportu
na miejscu była karetka tylko w razie w nie mogą jej ruszyć i dzwonią po 2 zespół bo oni są od zabezpieczenia imprezy a nie od transportu

Sport piękny, ale zgodzę się, że odsetek debili jest większy niż pedałów w piłce nożnej.
Sport dla debili może to nie jest, ale nawet nie można porównywać z boksem. Jeśli to ma być sport walki, a łamię się zasadę nad zasadami (leżącego się nie bije) to nic dziwnego, że większość zawodników MMA to osoby niezbyt rozgarnięte. W takiej piłce ręcznej na ten przykład też czasami che się zagrać mniej czysto, ale nigdy celem nie jest kontuzjowanie przeciwnika. Jeśli coś takiego się zdarzy to zawsze się przeprasza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie