zwirz13 napisał/a:
piękny sport
a nie jakieś k🤬a panie trenerze nie wejde na murawe bo mnie paznokiec boli
stary a głupi , nie raz z rozj🤬ą nogą grałem dalej , pro po takich walk dobry sport ale zwirz wie lepiej co nie ?
Kardio_Error napisał/a:
a on to bezrobotny koniobijca z maćkiemsport dla debili

butów nie miał... miałem nadzieję, że już po nim... zawiodłem się

Kto jak kto, ale Jotko jako sędzia ringowy powinien wiedzieć jak się zachować po nokaucie zawodnik. W końcu to pierwsza osoba przy znokautowanym. Bezpieczeństwo zawodników powinno być najważniejsze.

co za c🤬jowy realizator - zmienia kamere akurat w momencie decydującej buły i nie widać najważniejszego
@alpha10
na miejscu była karetka tylko w razie w nie mogą jej ruszyć i dzwonią po 2 zespół bo oni są od zabezpieczenia imprezy a nie od transportu
na miejscu była karetka tylko w razie w nie mogą jej ruszyć i dzwonią po 2 zespół bo oni są od zabezpieczenia imprezy a nie od transportu

Sport piękny, ale zgodzę się, że odsetek debili jest większy niż pedałów w piłce nożnej.
Sport dla debili może to nie jest, ale nawet nie można porównywać z boksem. Jeśli to ma być sport walki, a łamię się zasadę nad zasadami (leżącego się nie bije) to nic dziwnego, że większość zawodników MMA to osoby niezbyt rozgarnięte. W takiej piłce ręcznej na ten przykład też czasami che się zagrać mniej czysto, ale nigdy celem nie jest kontuzjowanie przeciwnika. Jeśli coś takiego się zdarzy to zawsze się przeprasza.
C🤬ja się znacie, a się wypowiadacie... To tak jakbym ja chciał się wypowiedzieć o waszej piłce nożnej.