Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
elim 2025-04-17, 18:49
Tiry powinny mieć obowiązkowo montowane systemu automatycznego hamowania jak kierowca debil przyśnie albo przegląda fejsbuka.
Zgłoś
Tobiahus96 2025-04-17, 19:15
Powie ktoś co to za kawałek? Bardzo fajny, podoba mi się.
Zgłoś
suborg 2025-04-17, 19:34 1
Zgłoś
patela 2025-04-17, 20:58 1
Jeszcze kilka lat temu, kierowcy tirów byli znosni na drodze. Teraz, kiedy za kółkiem jeździ prawie sam wschód , to jest jedna patologia. Nie ma dnia, żebym nie słyszał, że jakiś wypadł z kabiny, bo wóda odebrała władzę w nogach, nie wp🤬lił się w rów na ostrzejszym zakręcie, nie rozj🤬 kilku osobówek przed sobą, bo stały w korku, bo akurat szczoch oglądał film na laptopie. Dzien w dzień, jadąc do roboty, obok wielkich centrów logistycznych, widzę tych podludzi ( inaczej nie da się ich nazawć) i mógłbym książkę napisać. szkoda sobie ryja strzepic
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-04-17, 21:16
Kilka zgonów na nagranie, piwo!

[ Dodano: 2025-04-17, 21:17 ]
Wykonanie Turn The Page lepsze niż u Metallici to zaciąganie Hetfielda jest nie do słuchania
Zgłoś
zbigniewz 2025-04-17, 23:00 1
Jakby wszyscy mieli blisko do pracy i jeździli rowerami to by było lepiej
Zgłoś
blackburn 2025-04-17, 23:25
Jest takie fajne powiedzenie. Kierowca zawodowy od pierwszego dnia pracy jedną nogą jest w grobie, a druga w więzieniu.
Zgłoś
Pieszczoch25 2025-04-18, 1:02
Pięknie pokazane jaką ma siłę taki zestaw i może chociaż wątpię cześć drogowych kretynów zobaczy co się dzieje jak na pełnej k🤬ie przyp🤬oli w ciebie takie auto. Jak słyszę że ciężarówka brała udział w wypadku to mnie krew zalewa bo nie powie ci nikt kto był winny zdarzeniu a w większości przypadków to idioci z osobówek walą w dużego a nie odwrotnie, przynajmniej w Polsce. 2.8% wszystkich kolizji/wypadków jest z winy kierowcy zawodowego.

podpis użytkownika

obczajenie avataru spowoduje k🤬ice nerwową hejtera
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-18, 8:33 3
radek225 napisał/a:

Sam jeżdżę dużym i mieszkam w takim pałacu że by ci oko zbielało .

Znam takie małżeństwo gdzie chłop na tirach jeździ, a żonę (zajebistą dupę) r🤬a mu już drugi typ. Dom i samochody też są
Zgłoś
Tymonek 2025-04-18, 9:58
Tylko że w tej komplikacji nie wszystkie dzwony są z udziałem ciężarowek a część z nich nie jest z ich winy
Zgłoś
anubis90 2025-04-18, 15:23
Lol, teraz to strach autem jeździć, gdy się widzi takie wypadki...
Zgłoś
radek225 2025-04-18, 15:46 2
Bul_od_bytu napisał/a:

Znam takie małżeństwo gdzie chłop na tirach jeździ, a żonę (zajebistą dupę) r🤬a mu już drugi typ. Dom i samochody też są

Dlatego nie mam żony ani jakiejkolwiek kobiety . Jak nie jestem z żadną to nie ma kto mi jej r🤬ać .

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Dżizas_kurde 2025-04-19, 1:01 4
[cytat]
Gowno mnie to obchodzi skoro dzieki nim wszystko mamy bo bez transportu to bys c🤬ja mial w tym szalasie j🤬ym w ktorym mieszkasz

Butloszczoch - detected .

Myłeś się w tym tygodniu ?

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś