Tiry powinny mieć obowiązkowo montowane systemu automatycznego hamowania jak kierowca debil przyśnie albo przegląda fejsbuka.
Jeszcze kilka lat temu, kierowcy tirów byli znosni na drodze. Teraz, kiedy za kółkiem jeździ prawie sam wschód , to jest jedna patologia. Nie ma dnia, żebym nie słyszał, że jakiś wypadł z kabiny, bo wóda odebrała władzę w nogach, nie wp🤬lił się w rów na ostrzejszym zakręcie, nie rozj🤬 kilku osobówek przed sobą, bo stały w korku, bo akurat szczoch oglądał film na laptopie. Dzien w dzień, jadąc do roboty, obok wielkich centrów logistycznych, widzę tych podludzi ( inaczej nie da się ich nazawć) i mógłbym książkę napisać. szkoda sobie ryja strzepic
Kilka zgonów na nagranie, piwo!
[ Dodano: 2025-04-17, 21:17 ]
Wykonanie Turn The Page lepsze niż u Metallici to zaciąganie Hetfielda jest nie do słuchania
[ Dodano: 2025-04-17, 21:17 ]
Wykonanie Turn The Page lepsze niż u Metallici to zaciąganie Hetfielda jest nie do słuchania
Jakby wszyscy mieli blisko do pracy i jeździli rowerami to by było lepiej
Jest takie fajne powiedzenie. Kierowca zawodowy od pierwszego dnia pracy jedną nogą jest w grobie, a druga w więzieniu.
Pięknie pokazane jaką ma siłę taki zestaw i może chociaż wątpię cześć drogowych kretynów zobaczy co się dzieje jak na pełnej k🤬ie przyp🤬oli w ciebie takie auto. Jak słyszę że ciężarówka brała udział w wypadku to mnie krew zalewa bo nie powie ci nikt kto był winny zdarzeniu a w większości przypadków to idioci z osobówek walą w dużego a nie odwrotnie, przynajmniej w Polsce. 2.8% wszystkich kolizji/wypadków jest z winy kierowcy zawodowego.
podpis użytkownika
obczajenie avataru spowoduje k🤬ice nerwową hejtera
radek225 napisał/a:
Sam jeżdżę dużym i mieszkam w takim pałacu że by ci oko zbielało .
Znam takie małżeństwo gdzie chłop na tirach jeździ, a żonę (zajebistą dupę) r🤬a mu już drugi typ. Dom i samochody też są

Tylko że w tej komplikacji nie wszystkie dzwony są z udziałem ciężarowek a część z nich nie jest z ich winy
Bul_od_bytu napisał/a:
Znam takie małżeństwo gdzie chłop na tirach jeździ, a żonę (zajebistą dupę) r🤬a mu już drugi typ. Dom i samochody też są
Dlatego nie mam żony ani jakiejkolwiek kobiety

podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
[cytat]
Gowno mnie to obchodzi skoro dzieki nim wszystko mamy bo bez transportu to bys c🤬ja mial w tym szalasie j🤬ym w ktorym mieszkasz
Butloszczoch - detected .
Myłeś się w tym tygodniu ?
Gowno mnie to obchodzi skoro dzieki nim wszystko mamy bo bez transportu to bys c🤬ja mial w tym szalasie j🤬ym w ktorym mieszkasz
Butloszczoch - detected .
Myłeś się w tym tygodniu ?
podpis użytkownika
==============================================