👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tiry powinny mieć obowiązkowo montowane systemu automatycznego hamowania jak kierowca debil przyśnie albo przegląda fejsbuka.
Kilka zgonów na nagranie, piwo!
[ Dodano: 2025-04-17, 21:17 ]
Wykonanie Turn The Page lepsze niż u Metallici to zaciąganie Hetfielda jest nie do słuchania
[ Dodano: 2025-04-17, 21:17 ]
Wykonanie Turn The Page lepsze niż u Metallici to zaciąganie Hetfielda jest nie do słuchania
Jakby wszyscy mieli blisko do pracy i jeździli rowerami to by było lepiej
Jest takie fajne powiedzenie. Kierowca zawodowy od pierwszego dnia pracy jedną nogą jest w grobie, a druga w więzieniu.
radek225 napisał/a:
Sam jeżdżę dużym i mieszkam w takim pałacu że by ci oko zbielało .
Znam takie małżeństwo gdzie chłop na tirach jeździ, a żonę (zajebistą dupę) r🤬a mu już drugi typ. Dom i samochody też są

Tylko że w tej komplikacji nie wszystkie dzwony są z udziałem ciężarowek a część z nich nie jest z ich winy
Bul_od_bytu napisał/a:
Znam takie małżeństwo gdzie chłop na tirach jeździ, a żonę (zajebistą dupę) r🤬a mu już drugi typ. Dom i samochody też są
Dlatego nie mam żony ani jakiejkolwiek kobiety

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie