👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zajebiście się bawią, a Was dupa boli, że nie ma Wam kto włożyć, a wstydzicie się poprosić

Love_is_Love napisał/a:
Zajebiście się bawią, a Was dupa boli, że nie ma Wam kto włożyć, a wstydzicie się poprosić
Odkąd się zajebiście bawili w Białymstoku to ja chociaż raz w miesiącu oglądam te filmiki , to jest tak piękne jak kibice Jagiellonii z wami się bawią

Macie większy ból dupy o tą łódkę niż te pedały w trakcie zabawy z murzynem

nowynick napisał/a:
Macie większy ból dupy o tą łódkę niż te pedały w trakcie zabawy z murzynem
Nie od dziś wiadomo, że stosunki homoseksualne największy ból dupy wywołują u prawactwa

Każdy z PiS chciałby choć raz spróbować męskiej miłości...
Nie znam nikogo z tej partii, kto nie miałby jakichś dewiacji. Poważnie.
Nie znam nikogo z tej partii, kto nie miałby jakichś dewiacji. Poważnie.
mwaski napisał/a:
Nie od dziś wiadomo, że stosunki homoseksualne największy ból dupy wywołują u prawactwa
Taaa, a heterosesualne u lewactwa :p
antychryst333 napisał/a:
co to za pedalstwo się tu wkradło ha tfu
to takie trudne założyć kilka kont?
masz rację oni są obrzydliwi. tfe
SergeyDenaturov napisał/a:
Lepszy nasz kościół katolicki i Rydzyk niż te ścierwo tęczowe które będzie ci dzieci wychowywać
Wiesz co, ja tam wolę, aby tęczowi wychowywali mi pedalsko dzieci, niż, żeby koloratkowi r🤬ali mi dzieci w dupę - jakoś mniej pedalskie mi się to wydaje

natomiast rozwiązanie leży pewnie gdzieś pomiędzy tymi skrajnościami...
Lepszy nasz kościół katolicki i Rydzyk niż te ścierwo tęczowe które będzie ci dzieci wychowywać
Masz na myśli np. tego reprezentanta WASZEGO kościoła katolickiego?

Nikt nie będzie twoich dzieci „wychowywać” do 2030 (Agenda) ma wyginać 95% populacji… wiesz szczepionki i te jedzenie którym na trują robi swoje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie