👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Rebeliant_ZPF napisał/a:
Pośmiać się można z czegoś, co jest śmieszne, a dla każdego śmieszne jest coś innego. To śmieszne nie jest.
Trochę sobie zaprzeczyłeś...

@Chudy_lis
Wypowiedź poparta ogólnikami, całkowicie nieuzasadniona. Niech spłynie na mnie blask Twej mądrości, o mesjaszu.
Wypowiedź poparta ogólnikami, całkowicie nieuzasadniona. Niech spłynie na mnie blask Twej mądrości, o mesjaszu.

Xenonxes napisał/a:
@Rebeliant
Prezentujesz sposobem swojej wypowiedzi wysoki poziom intelektualny, jak i nienaganną przenikliwość myśli, aż szkoda że wdajesz się w dyskusje z jednostkami o niższym poziomie świadomości.
A Ty to pewnie ta jednostka wyzsza? Ubermensch ta? Moze pojedziesz tworzyc swiadomosc do kambodzy, tam juz raz prawie wyszlo. Opisales mechanizm ktory prawie kazdy zna, tylko z tego nic nie wynika. To ze jakiemus sebie utrwali sie ze jest mentalną patologią to nie ma znaczenia bo jemu juz nie przemówisz do rozsądku, to seba wykreował blok ekipe a nie ona jego. Gdyby ta glupia animacja nie powstala, w blokersowni nic by sie nie zmieniło.
@up
Nic takiego nie napisałem; widać, iż nie masz zielonego pojęcia czym są poziomy świadomości. Czy mechanizm ten jest każdemu znany? Może i masz racje. Czy każdy człowiek jest w stanie wyśledzić w swoim otoczeniu wcześniej poznane mechanizmy? Zdecydowanie nie.
Nic takiego nie napisałem; widać, iż nie masz zielonego pojęcia czym są poziomy świadomości. Czy mechanizm ten jest każdemu znany? Może i masz racje. Czy każdy człowiek jest w stanie wyśledzić w swoim otoczeniu wcześniej poznane mechanizmy? Zdecydowanie nie.

ganja125 napisał/a:
Rebeliant_ZPF,
walaszek wyśmiewa rap, nie wiem czy zauważyłes
Chyba delikatnie mówiąc mało ambitny rap pokroju RPK, a nie cały rap.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie