Może niewielu zna kanał "Szparagi", otóż już tłumaczę. To samo, co abstrac🤬je, tylko że laski ich małpujące. Ale co do filmiku, to przynajmniej się przynały.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Kto by powiedział że koleżanki mają po 18 lat, jak by nie było już można...
Mimo wielkiego wysiłku nie udało im się mnie rozbawić. Baby mają jakieś inne(wcale) poczucie humoru. Teraz widać przynajmniej ile sobie dopowiadają, że niby to kogoś obchodzi. Ale tam, co mnie to boli, niech se gadają
miszacz napisał/a:
Gdyby kobiety mówiły to co myślą byłyby nieme:-D
Hmmm. Gdzieś to już czytałem.
Zaraz. Już wiem.
Dopiero obejrzałam materiał i o ile pomysł fajny, o tyle realizacja do dupy. Btw Panowie, to są typy kobiet, które należy omijać szerokim łukiem (bo dosłownie myślą to, co zostało przedstawione w filmiku). Swój swego pozna. Nie chodzi o to, że są ładne, bo istnieją ładne i zajebiste laski (ja
) oraz takie, które są ładne, ale widać, że to fałszywe i wyrachowane.
-andromeda- napisał/a:
Dopiero obejrzałam materiał i o ile pomysł fajny, o tyle realizacja do dupy. Btw Panowie, to są typy kobiet, które należy omijać szerokim łukiem (bo dosłownie myślą to, co zostało przedstawione w filmiku). Swój swego pozna. Nie chodzi o to, że są ładne, bo istnieją ładne i zajebiste laski (ja
) oraz takie, które są ładne, ale widać, że to fałszywe i wyrachowane.
Ty się nie reklamuj tylko cycki pokaż.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie