jest to animacja o tym, że gdybanie nigdy nie prowadzi do niczego:
nie jest znikąd podj🤬a bo sam ją zrobiłem i chciałem się pochwalić bo wiem że TU poznam szczere i chamskie opinie, więc do roboty sadyści!
historia piatku trzynastego, muslalem ze sobie na koniec strzeli w łeb ale tak to wyszedl dzien swira
Konto usunięte
2013-02-05, 15:19
"gdyby tak te 70 000 000 000 zostalo na zawsze ...."
Konto usunięte
2013-02-05, 15:38
after effects? bawie sie teraz toon boomem ale AE nic nie przebije, piwo bo grafikow od animacji coraz mniej
fajnie że się przyjeło, jak ktoś chce więcej to od niedawna prowadzę stronkę: komarywczekoladzie.blogspot.com i podobne rzecyz tam są i będą
Coś nowego i ciekawego, piwko leci
Konto usunięte
2013-02-05, 17:43
Oni c🤬j kładli i gdybali ile wejdzie
Konto usunięte
2013-02-05, 17:47
nasikałem ci do piwa za te trampki.
no i nagdybał
podpis użytkownika
komarywczekoladzie.blogspot.com
Konto usunięte
2013-02-05, 17:55
kreska bardzo fajna, historia taka sobie
Konto usunięte
2013-02-05, 17:57
tak bardzo filozoficzne
wójek, można wiedzieć jaki to program? Bo ja trochę się bawiłem na Anime Studio Pro ale to raczej nie to
Zapraszam do rozważenia paradoksu:
Pojawia sie ten karzełek i mowi jaka jest sprawa, po czym koles do niego "A gdybyś nie istniał"
Konto usunięte
2013-02-05, 20:37
bardzo udane! ale nie do konca dowodzi twojej tezy z ktora sie niezgadzam,ze gdybanie nie prowadzi do niczego(mozna wyciagnac wnioski i przy podbanej syt w przyszlosci zrobic inaczej)ale wracajac do twojego filmiku to coz chyba nie wiodlo sie zel twojemu bohaterowi w ostaniej scence. ale pomysl,wykonanie graficzne super,oby tak dalej.
Stary, co ty ćpasz....?
Bierz dalej, dobrze ci to wychodzi