Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:42
Co by było gdyby...
pakicito • 2013-05-05, 16:10
...to faceci odpowiadali w kąciku porad?

Piszę do was w sprawie mojego problemu.
Wszystko zaczęło się wczoraj, gdy zostawiłam mojego męża, oglądającego TV, w domu i pojechałam do pracy.
Jakieś dwa kilometry od domu zgasł mi samochód i nie mogłam dalej jechać, więc postanowiłam wrócić do domu. Tam oniemiałam, gdy
zobaczyłam mojego męża w łóżku z córką naszego sąsiada.
Mąż przyznał się, że romansują już pół roku. Nie wiem co robić,
ponieważ mój mąż nie chce iść ze mną do poradni małżeńskiej.
Proszę poradźcie mi coś.

Odp. faceta

Droga pani, jednym z problemów unieruchomienia silnika może być brak paliwa, należy to sprawdzić na wskaźniku przekręcając zapłon. Jeśli paliwo jest, możliwe że awarii uległa pompa paliwowa. Należy również sprawdzić czy przewód paliwowy nie jest zapchany oraz sprawdzić wszystkie rury odprowadzające powietrze od silnika.
Jeśli to nie pomoże, należy wyjąć telefon komórkowy i zadzwonić do męża a nie męczyć się przez 2 kilometry idąc do domu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-06, 13:51
Nap_linek, sp🤬alaj. Nigdy w życiu nie marzyłam o czarnych k🤬sach, bo to pasuje do brudasów. Wystarcza mi zupełnie biały k🤬s mojego białego faceta.
Zgłoś
elda1987 2013-05-06, 13:58 2
ten kawał mi przypomniał jak lata temu zadzwoniła do mnie moja teściowa, bo jej auto stanęło gdzieś w polu i nie chce jechać, standardowo wypytałam czy tankowała, co robiła do tej pory, ta mówi, ze auto zalane dopiero co i nagle zgasło i już c🤬j leży i kwiczy, no to pojechałam po tą sierotę zobaczyć o co chodzi, bo może coś poważnego i będzie trzeba cholować, a tu się okazuje, że tak na prawdę auto woła o benzynkę, umiera wręcz z pragnienia. Pytam się baby kiedy tankowała a ta mówi - no miesiąc temu, przecie mówiła że dopiero tankowała. K🤬A. WYOBRAŹCIE SOBIE, ŻE ONA TAK ZAWSZE coś odjebie, że aż żal tyłek ściska. Chyba by się jej przydały te murzyńskie pały, bo zamiast o życiu myśleć, to ona buja w obłokach.

btw. Tak - znam się trochę na silnikach, mechanice, automatyce, elektryce i innej sryce, bo od małego siedziałam z ojcem i wujkiem w warsztacie samochodowym, do tej pory lubię sobie poogladac, porozkręcać, pozamieniać, z różnym skutkiem dla moich aut
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-06, 17:08 1
@up Super.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-06, 19:21
@bezczelny_analityk

No to zajebiście, a teraz do garów.
Zgłoś
zippedin 2013-05-07, 23:47
... Bez instrukcji obrazkowej i reklamą ze ślicznymi kotkami w tle - sobie nie poradzą.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem