Po tym jak zwaliłem konia i rzuciłem chusteczkę pod biurko i wszedłem na harda. Przeglądając go wyobraziłem sobie sytuację:
- umieram
- włączony hard
- ospermiona chusteczka pod biurkiem
- zostaje uznany za pop🤬leńca bijącego konia do rozj🤬ych łbów, k🤬sow i innych ciekawych rzeczy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-23, 22:29
Tak tak a na tym hardzie masz tylko preferencję humor erotyczny, który to i tak podobno już zdominował dział.
konto usunięte
2014-02-23, 22:29
Nie martw się, połowa sadoli miewa takie rozmyślania.
konto usunięte
2014-02-23, 22:33
Po tym co ostatnio trafia na harda wyszło by na to, że jesteś pedałem
konto usunięte
2014-02-23, 22:37
No i jeszcze odwinąłeś kite od walenia gruchy
konto usunięte
2014-02-23, 22:41
santaxl napisał/a:
Naucz się pisać po polsku, to potem pogadamy.
tutaj nikt nie chce z tobą rozmawiać
Hahahaha jest jeden plus
Sam byś trafił na harda xDDD
konto usunięte
2014-02-23, 23:14
Jesteś strasznym brudasem skoro rzucasz ospermioną chusteczkę pod siebie, ja robie to na podłogę po czym mój pies wszystko zlizuje do czysta.
konto usunięte
2014-02-23, 23:49
A mogłeś do obrad sejmu, programu Makłowicza, ziarna, kamerek o.żubrach, stacji arte... nudziarzu
@Andzia
I umierałbyś ze świadomością, że może potem jakiś inny zwyrol będzie się trzepał przy twoich zdjęciach i też przy tym zejdzie. A potem jemu zrobią zdjęcia i potem następny zwyrol... itd. itp.

Hehe