Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom dałem wam transkrypcję po Polsku.
(nie pisałem tesktu)
Czarna mówi jest jest.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
I tak właśnie powinien przemawiać każdy czarny pastor lub szaman czy wódz. Amen!
To żaden rasizm. Za złych białasów RPA miało broń atomową i program kosmiczny. Za rządów "wolnych ludzi" mają problemy z produkcją żywności bo białasy się wyprowadziły

Jeden na 1000 naczelnych uświadamia sobie te fakty
Gdzie tu jest napisane że to rpa? W sumie nigdzie a i tak każdy wie o które murzynowo chodzi...
Najmadrzejsza osoba wsrod czarnej spolecznosci w koncu przemowila.
W końcu czarni zrozumieją, że sami dla siebie są holokaustem jak zydzi dla zydow
Nic nowego nie powiedziala
No przecież nawet murzyni wiedza, ze czarni nie nadają się do niczego więcej niz gw🤬tów, rozprzestrzenianie AIDS i rozbojów. A na tym dobrobyt ciężko zbudować. Nawet w RPA...
Zluzujcie wzwody żaden z was wymoczki władzy nie dostanie to tylko elyty. Dwa władza nigdy z białych rąk nie wyszła po prostu zmieniła się nie co doszło stworzyli klasy polityków oni służą jak menedzerowie w korpo. jak cos pojdzie zle to na nich sie zwala i rotacja, a prawdziwi decydenci pozostaja u wladzy. pracowalem jako najemnik co nieco wiem. Daje sie w łape i na zbrojenia jednej grupie, kasa idzie przez rozne korpo, ochranialismy wielu niby reprezentatow, lepiej się wyciaga hajs jak kraj biedny. za duże ryzyko rządzić oficjalnie bo bunty i trzeba łożyc na społeczeństwo. jak ktos fika to daje sie innej grupie ktora chce rządzic i tyle. u nas dziala podobnie, ale zamiast karabinu daja świeżaki.