Widziałem dziesiątki pomników papieża i dot. Smoleńska, ale to jest przesada kurna. Patriotyzm patriotyzmem, ale to chyba nie tak działa... (nie żebym zaraz popierał różowego orzełka).
Chociaż strażnik niewymagający...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja tam nikomu do ogródka nie zaglądam ;P
konto usunięte
2013-06-07, 14:54
Oto największy patriota, mąż stanu Trzeciej Rzeczypospolitej! Człowiek, który jako prezydent podpisał Traktat Lizboński pozbawiający Polskę niepodległości. Czyżby nasz narodowy bohater nie zrozumiał co podpisał? W końcu był prawnikiem... A może nawet nie czytał? Co to to nie! Na pewno czytał i rozumiał. W takim razie jakim prawem spoczywa na Wawelu i jest uważany przez niektórych za bohatera?
Jak na razie jedyne słuszne patriotyczne symbole, które pojawiły się niedawno na tym portalu znajdują się tutaj:
sadol.pl/jeszcze-polska-nie-zginela-vt203351.htm oraz tutaj:
sadol.pl/wzor-za-free-vt204271.htm
konto usunięte
2013-06-07, 15:26
Koniec Świata napisał/a:
To już jest objaw choroby psychicznej i nie ma nic wspólnego z patriotyzmem.
No koniec świata nomałnie e.
konto usunięte
2013-06-07, 15:31
@Kefir93 - kim ty w ogóle jesteś żeby decydować o tym które symbole są patriotyczne? Jak ci się podoba orzełek wyglądający jak zebra to twoja brocha, dla mnie patriotyczne symbole wyglądają trochę poważniej.
konto usunięte
2013-06-07, 15:37
A czy krowa jest integralną częścią pomnika?
konto usunięte
2013-06-07, 15:40
@Koniec Świata
Trójka zeszła na psy, puszczają tylko jakieś hipsterskie bandy, na dodatek kumają się z 'Gazetą Wybiórczą'. Od kiedy jest ta nowa prezesowa, to jest coraz gorzej.
Teraz słucham tylko Dwójki. Niesamowita muzyka poważna, ludowa i dziennkarze z OGROMNĄ wiedzą.
konto usunięte
2013-06-07, 16:10
ostatnim czasem tak właśnie sobie myślę o wyznawcach Częstochowskiej Różańcowej Matki Papieskiej Smoleńskiej i dochodzę do wniosku że dla społeczeństwa mniej szkodliwy jest taki radykalizm niż lewactwo tolerancyjne. może nie są oni idealni, ale jedno jest pewne, moher nie chce brudu w Polsce i za to piwo dla niego, małe piwo bo to moher ale zawsze piwo
konto usunięte
2013-06-07, 17:04
konto usunięte
2013-06-07, 17:59
pianista napisał/a:
Prezydent Kaczyński był wielkim patriotą i Polska była dla niego najważniejsza.
Widzę nalot pismaków z wypranymi mózgami po alkoholu O.o
konto usunięte
2013-06-07, 22:00