👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@achmed
Wcale mi Ciebie nie żal. Liczysz na laurki ze współczuciem? Wiedziałeś w jakie gówno się pakujesz, więc teraz cierp. Howgh.
Wcale mi Ciebie nie żal. Liczysz na laurki ze współczuciem? Wiedziałeś w jakie gówno się pakujesz, więc teraz cierp. Howgh.

achmed napisał/a:
Ja dostałem nad godziny w robocie nie płatne , laska mnie zostawiła a naj gorsze jest to ze mogę zostać tatą po pierwszej zdradzie. Wesołych Świąt
Ważne, że potrafisz zobaczyć w tym coś pozytywnego

Alkohol, pieniądze, słodycze. Tak się umówiliśmy z rodziną, żeby nie było niechcianych prezentów.
achmed napisał/a:
(...) mogę zostać tatą po pierwszej zdradzie.
A więc jednak pozytywnie się te święta rozwinęły. Gratuluję!

Nie wiem jak Was ale mnie cieszy każdy prezent. Jak dostane jakiś perfum czy dezodorant to wiem, że przynajmniej będę ładnie pachniał
Poza tym jestem świadomy tego, że moja rodzina fortuny nie zarabia a w kraju drogo jak cholera.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie