Głupiutka kopia pewnej amerykańskiej nastolatki

Ale nie jeden by ją rżnął aż wióry by leciały
@Up dzięki stary za przypomnienie jak się ona zwie, bo za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć.
T................q
2012-05-03, 19:34
Ona miała jeden dość zabawny filmik, ale go widzę usunęła...pewnie dlatego bo kilka razy użyła słowa "k🤬a" i mamusia zobaczyła.
@up
Stary, czy Ty nam chcesz k🤬a powiedzieć, że oglądałeś jej bloga ?
mama Ci wp🤬li za te "k🤬a"
N................1
2012-05-03, 19:57
Jacy wy musicie być brzydcy skoro uważacie że to fajna dupa.
Czy ona nałykała się helu? K🤬a, co za głos...
Co ty ćpasz dziewczyno!!!
Ani ładna nie jest, ani śmieszna... Wk🤬iająca trochę. Ale za to piwa nie ma, niestety.
podpis użytkownika
Masz problem?
To lub
to powinno pomóc.
D................n
2012-05-03, 20:37
I ta dziewucha, boxxy i ogólnie wszyscy, którzy wkładają ryj do kamery i wrzucają to do neta, nie mając do przekazania absolutnie nic ciekawego, to tępe siksy i c🤬je które uwielbiają robić wokół siebie szum. Jeśli ktoś potrzebuje uwagi, to sobie znajduje przyjaciół, a nie zakłada konto na jutubie i wrzuca tam filmy w których p🤬li o dupie Maryny.
na mój gust to ona parodiuje to dziecko
"Kogo k🤬a to śmieszy, chyba tylko jakiś wyskrobanych zjebów. 200 tysięcy wejść 200 tysięcy zjebów. H🤬j w dupe każdemu komu się to podoba, a największy h🤬j autorom, ale dla nich to norma. Ojciec ich w dupe pop🤬la po pijaku z kumplami pedalami. ENTER"
p................4
2012-05-03, 21:45
queen of /b/ to to nie jest
Ulver napisał/a:
ona parodiuje Boxy ... ale co jak co boxy niszczy system i poprawia humor i r🤬ał bym
ona ma mimikę Jokera
podpis użytkownika
Facet z brodą dwie korzyści, p🤬dę liże dupe czyści
b................n
2012-05-04, 0:07
Zasrani pedofile. nie umiecie sobie wyhaczyc jakiejs fajnej dziewczyny na poziomie? chyba ze sami kwejkowicze. kuzzwaaa rejczel
@Up
Poleć nam jakieś miejsce w którym ty wyrwałeś, nie wiem, np: dział stolarski z poziomicami?
btw.
Boxy - w końcu jakaś laska która nawija na normalnym poziomie przetwarzania informacji przez mój mózg przez nie muszę czekać na kolejne słowo, jak przy czytaniu książki. Dla mnie idealna
czy mi sie wydaje czy ona ma ADHD?