Większość zna to uczucie gdy przychodzi nam rozpakować przesyłkę z przedmiotem zakupiony na np. allegro. Jeszcze lepiej gdy paczka jest tak zapakowana aby przesyłany przedmiot się nie uszkodził.
Tu emocje i akcja od 0:01
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-13, 18:36
Speedballwtf piękny pająk! naprawde nigdy takiego nie widziałam, wart duzych pieniedzy
konto usunięte
2013-05-13, 18:40
w sam raz żeby podłożyć sąsiadce pod łóżko
@Donka Jak już tak je*iesz to nakręć i pokaż
Przy okazji, takiego zakończenia to się akurat nie spodziewałem
konto usunięte
2013-05-13, 18:44
to jest zywe stworzenie!!! typa ktory tak spakowal pajaka zatlukbym golymi rekami! walilbym po ryju az by przestal oddychac!!!!!!! sa specjalne paczki do wysylki zywych zwierzat!!! 2 zl go zbaw2ilo ciula!
po obejrzeniu całości nie mogłem się powstrzymać by bo tych morderczych 9 minutach nie dać ci piwa za tą trzymającą w napięciu muzykę w tle
konto usunięte
2013-05-13, 18:52
konto usunięte
2013-05-13, 18:54
bo to był pajonk z napedem atomowym
@hepster3 uspokój się i przeczytaj co napisał @Zarentha. Pająkowi coś takiego nie zaszkodzi chyba że na zewnątrz jest ok 30 stopni, widocznie było chłodno więc sprzedawca postanowił trochę bardziej opatulić tropikalnego pajączka.
Swoją drogą takie nagrywanie procesu otwierania paczek z żywymi zwierzętami to czasem jedyny dowód jeśli np pajączek przyjedzie do nas martwy albo uszkodzony. Sam raz jedyny i ostatni zamawiałem pająki przez neta, z 2 sztuk jedna była martwa z pękniętym odwłokiem- zabrakło właśnie tego jednego przysłowiowego kawałka papierowego ręcznika. Pan listonosz stwierdził że w paczce jest chyba powietrze i po tym jak zobaczyłem obite pudełko domyśliłem się jak zostało przewiezione...
Teraz jak zamawiam pająki,skorpiony czy inne paskudy sam się po nie fatyguje bo przynajmniej mam pewność że dotrą do mnie żywe a ja przez 2 czy 3 noce spokojnie śpię spokojnie wiedząc że zwierzaki za ok 600zł nie obijają się jak kartofle.
Mnie tylko zastanawia jak on oddychał przez 923934834 warstw taśmy...(?)
konto usunięte
2013-05-13, 21:40
Myślałem, że zdechł
konto usunięte
2013-05-13, 22:04
konto usunięte
2013-05-13, 22:04
konto usunięte
2013-05-13, 22:25
Zróbcie zbiorczy na te pająki.