📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
Jest po kwasie i tyle, już była dyskusja na zagranicznych forach na temat tego koncertu. Obecnie bardziej preferuje swoje wino marki Caduceus. To, że członkowie Toola mają słabość do psychodelików jest wiadome od dawna. Sami powiedzieli, że przy płycie Lateralus szprycowali się ostro i eksperymentowali. Tak czy inaczej chwała im za to bo muzyka wyrzuca twój umysł w kosmos.
Od Maynarda to mi się proszę odpierolić. Koleś robi dobrą muzykę.
Jeden z najlepszych współczesnych wokalistów wg. mnie zaraz obok Dickinsona i Chada z Mudvayne.
Jeden z najlepszych współczesnych wokalistów wg. mnie zaraz obok Dickinsona i Chada z Mudvayne.
Sluchalem kiedys toola - nie widzialem zadnego koncertu live, ale ten glos wszedzie poznam. Nie ma piwa - bo jestes idiotą hej
koolowsky dopowiem do filmiku - efekcior koteczka jest taki sam jakby człowiek zeżarł ze dwa obrazki po 25 sztuk czyli rozqrw beretu a każdy kto zajadał wie że przepiękne efekciki są po połówce mocnego ewentualnie całym słabszym a zaawansowani mogą podjadać po dwa mocne (świeże
sztuki które wyrywają z obówia w przepyszny sposób - reasumując koteczkowi spięcie rozqrwiło muzg bezpowrotnie
W ogole z tego co pamietam kochany wokalista toola robi pare fajnych projektow. Kazdy na innym dragu. Jakis wywiad z nim kiedys czytalem i cos o tym wspominal. jak znajde zrodlo wrzuce linka :s
za Tool piwo bez 2 zdań, za komentarz co najwyżej mogę wyśmiać ci się w twarz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie