👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kiedys z kolegami powaliliśmy 30 m drzewo (też spróchniałe)
fajnie było pomimo że prawie nas zgniotło
fajnie było pomimo że prawie nas zgniotło

A wiesz ile to 30 m ? podpowiem ci 12 piętrowy wieżowiec ma 32 m
Głupi hamburger drzewa przewala, rozpieprza chałupki robalom. Żeby go chociaż któreś dobrze jebło.

Zajebiste tez lubię rozbić taka rozp🤬uchę dla relaksu. Spacer po lesie wyładowanie się na spróchniałych drzewach lepsze niż kiszenie ogóra przed kompem i rozładowywanie emocji na forach.

HAHA jak stary a jaki głupi ! HEHE. Najlepiej 2:27 bydle trafiło na odpowiedniego przeciwnika
I to jego "bęg" . bęg bęg. Sobie hobby znalazł że nawet nikt nie chce się z nim szwendać i jego głupotę uwieczniać.

@Maxiknight "kidyś z trzema kolegami powaliliśmy 25 metrowe drzewo, tak też było spróchniałe więc to żaden wyczyn"
To ile to drzewo w koncu miało ?
To ile to drzewo w koncu miało ?

Też tak robiłem z drzewami na leśnych trasach. Jak jeździłem rowerem to przy okazji powalałem takie zagrażające przejezdnym drzewa i ściągałem je z drogi. Miałem kiedyś sytuacje, że jedno takie drzewko akurat postanowiło się połamać jak jechałem obok, zatrzymało się na koronach innych drzew... Oczywiście mówie tutaj o małych i cienkich drzewach, typu sosna czy brzoza, większe ciężko przeturlać z drogi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie