Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-08-13, 1:38
na prawdę nie wiem czemu tak ich hejtujecie, chlopaki mają jakiś pomysł i chcą to przekazać innym, wy nic procz picia alkoholu i wrzucania muslimom nie robicie, oni przynajmniej probują nas rozbawić, nie rozumiecie tego?. Zartowałem nie ma piwa za abstrapedałów
Zgłoś
bliZz. 2013-08-13, 9:48 2
POlskie koksy p🤬lone, ludzie mlodzi to oglądną i pozniej się zniechecą. Na PRAWDZIWEJ siłowni tak nie ma k🤬a tam sie nie przychodzi gadac czy smieac się tylko przychodzi sie cwiczyć. To co jest przedstawione na tym filmiku nie jest smieszne i w c🤬j niedojrzałe
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-13, 14:40
Gówno prawda, tak zachowują się i tak gadają na siłowni czy sali treningowej tylko takie sezonowe z🤬by jak oni. Naprawdę silni i/lub duzi kolesie (i zwykle nieważne czy na koksie czy nie) najczęściej nie gadają bo nie mają czasu - przyszli na trening a nie p🤬lić. A jak już otwierają japę to albo z sensem albo pożartować z kumplami.
Zgłoś
sidian 2013-08-13, 18:23
U mnie wiecznie o polityce p🤬lą, aż się rzygać chce. O brzozach w smoleńsku, o ryżym, o kaczym i inszych c🤬jach. No i jeszcze wiecznie sobie "technikę" poprawiają i nak🤬iają z "grubej wiedzy". Z reguły c🤬ja wartej. Bez słuchawek w uszach się nie da.
Zgłoś
fazzie 2013-08-14, 14:20
haha o ja p🤬le, gimbaza opanowała ten temat

sezonowcy? pare osob z tego filmiku zap🤬la dluzej na silownie niz wy darmozjady macie tutaj konto
"tak sie nie mowi na silowni"
"eee tak to mowia sezonowcy"

brawo chlopaki, wlasnie pokazaliscie wszystkim ze jestescie idiotami i nie zrozumieliscie filmiku
jak juz chcecie hejtowac to wyjdźcie z brodzika intelektualnego

tataPszemka napisał/a:

wreszcie pedały w dupe j🤬e coś śmiesznego zrobiły, o ile się nie mylę 3:07 to CM3 treca

akurat BCAA ale faktycznie treca
Zgłoś