👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tu chyba opisane zostało środowisko warszawskiej europeistyki i polityki społecznej

Jak porównuję ze swoimi studiami w przeszłości, to poza ciągłym chlaniem i błaganiem o wpis reszta mi nie pasuje. No ale ja studiowałem na polibudzie a tutaj w filmiku to jakaś europeistyka i coś tam jeszcze z uniwerku więc może studenci jeszcze trzymają jakiś poziom.
Tak w sumie pierwsza część o Gimbusach zrobiła na mnie lepsze wrażenie i zaśmiane było kilka razy, a o tych studenciakach to tak ... nie bardzo. Jakby robili to na siłę, żeby tylko ludzie oglądali. Jakoś bez jaranka.

smialem sie przez pierwsze 30s potem uswiadomilem sobie jakie to prawdziwe

ciekawe czy chlopaki chodza na studia, bo zabraklo pare kluczowych zdan
to z gimbaza bylo lepsze w ich wykonaniu

to z gimbaza bylo lepsze w ich wykonaniu
@Krak
Chyba k@#wa o takich "światowych" jak ty miastuchach. Ludzie przyjezdni (zawsze są jakieś wyjątki) raczej muszą szanować grosz i uczyć się, żeby ich na zbity ryj nie wywalili z uczelni.
Oczywiście co ja tam wiem, skoro studiuję na kierunku technicznym i ledwo mam czas dojechać do i z uczelni, a o większych imprezach to sobie moge pomarzyć.
Chyba k@#wa o takich "światowych" jak ty miastuchach. Ludzie przyjezdni (zawsze są jakieś wyjątki) raczej muszą szanować grosz i uczyć się, żeby ich na zbity ryj nie wywalili z uczelni.
Oczywiście co ja tam wiem, skoro studiuję na kierunku technicznym i ledwo mam czas dojechać do i z uczelni, a o większych imprezach to sobie moge pomarzyć.

To aż tak ciężko macie na tej europeistyce? Tak na prawdę, teraz po studiach humanistycznych z pierwszego lepszego kierunku, nadal jesteście nikim na rynku pracy. I 5 lat straconych. Lepiej było pojechać za granicę na 2 lata, zarobić floty, wrócić otworzyć własną firmę z dofinansowaniem z gminy czy powiatu i śmiać się z kolejnych studentów którzy myślą że swoim magistrem z zarządzania zawojują świat i złapią Boga za nogi.
tak zachowują się nagrzani przyjezdni z małych miasteczek do większego miasta, mam taki sam obraz nędzy w szkole policealnej
@ up, lepiej być nagrzanym przyjezdnym niż mieszkać z rodzicami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie