👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co za pedał nosi czapkę i szalik w pomieszczeniu......HIPSTER
UWAGA to co nagrali to nie jest żart, tylko prawda. Wiem, bo chwile robiłem w tej branży. Niestety.

Macie ból dupy jak po 24 - godzinnej sesji z murzynem w celi
Ooo, to jakaś wojna się szykuje ?
Nie, nie jestem waginosceptykiem, lemingiem, lewakiem, niemcem itd.
Tak czy siak filmik nie pasuje na sadistica, piwa nie dam żeby nie zachęcać do wrzucania kolejnych ich produkcji i nie na tę stronę, bo jak widać powoduje to tutaj niezłe skurcze odbytu

gwindak napisał/a:
nie da sobie rady na froncie w razie godziny W
Tak czy siak filmik nie pasuje na sadistica, piwa nie dam żeby nie zachęcać do wrzucania kolejnych ich produkcji i nie na tę stronę, bo jak widać powoduje to tutaj niezłe skurcze odbytu

epilebzj napisał/a:
Macie ból dupy jak po 24 - godzinnej sesji z murzynem w celi
![]()
Tak czy siak filmik nie pasuje na sadistica, piwa nie dam żeby nie zachęcać do wrzucania kolejnych ich produkcji i nie na tę stronę, b
o jak widać powoduje to tutaj niezłe skurcze odbytu![]()
To wycofaj się dzieciaku
gozdek napisał/a:
nie nie nie, pomyliłeś się stary, ty pracujesz w agencji towarzyskiej a nie reklamowej. To nie jest to samo:)
prawda,i pilnuję żebyś wyrobił dzienną normę lodów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie