Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-12-18, 14:04 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-18, 14:06 3
Filogyna napisał/a:

Odrywa od koryta ? Nie rozśmieszaj mnie.

Link z artykułem, który być może zmieni twoje zdanie (nie można zarzucić chyba "Do rzeczy" 'lewackości ).

Mam nadzieję, że masz zajebiście silną psychikę bo Ci tak pojadą od lewaków, dzieci resortowych, zdradzieckich mord, wykształciuchów, ubeckich wdów...
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-18, 14:13 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-18, 15:11 2
Zgłoś
serenity20 2017-12-18, 15:43 1
Czy PO czy PIS to pracy i tak nie ma. No chyba że brakuje murzynów za pracę fizyczna za podstawę. A na ścianie wschodniej to i tak jak zawsze 2 cyfrowe bezrobocie będzie i jest
Zgłoś
marksista13 2017-12-18, 16:01 2
Nie wpuścił uchodźców i od razu głosów przybyło
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-18, 16:20 2
Zgłoś
Be6he6mo6th 2017-12-18, 16:22 5
Zgłoś
TheWatcher 2017-12-18, 16:22
Zgłoś
janlew 2017-12-18, 16:54
Zgłoś
mrmleee 2017-12-18, 17:11
nie siedem dni a kilka "several" a nie "seven"
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-18, 17:55 4
Zgłoś
Be6he6mo6th 2017-12-18, 18:13 1
Filogyna napisał/a:

Czy ty nie rozumiesz, że mamy hossę na rynkach światowych? Czy ty nie rozumiesz, że w następnych dwóch latach będziemy mieć niższy wzrost gospodarczy (co dobitnie pokazuje zaledwie 1% wzrost inwestycji we wzroście PKB; na zdecydowaną większość wzrostu składa się konsumpcja).
I wreszcie: CZY TY NIE ROZUMIESZ, że Łotwa ma np. 5,9% wzrostu, a Czechy 5,2%? Także zasługa PISu?

Nie pisz o czymś, o czym nie masz pojęcia. A żeby było ci jeszcze przyjemniej, masz Tu kolejne zasługi dobrej zmiany. Nawet o źródle nie możesz powiedzieć, że jest lewackie :* (choć TVP oczywiście zaraz znajdzie powiązania Pulsu Biznesu z PO )

PIS przebija PO w kumoterstwie i manipulacjach politycznych. Kropka.

Pseudo-inteligentny bełkot poparty portalem z kapitałem zagranicznym (siedziba w szwecji), takie przewidywanie i sranie w banie co będzie za pare lat. Ja jestem tu i teraz, a tu i teraz jest zajebiście i 10 x lepiej niż wszystkie lata PO-PSL (8 lat).
BTW. Był już taki jeden "spec", który przewidywał a sie obsrał. Sugerujesz, że znasz się lepiej na finansach niż minister finansów za czasów PO ?

youtube.com/watch?v=DAHIQtroWzs

Pozdro % poćwicz
Zgłoś
przemslot 2017-12-18, 18:30 5
@up

Wymien 3 ustawy pisowskie które wprowadził pisowski rząd a które to maja cudowny wplyw na wyniki gospodarki
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem