Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Odrywa od koryta? Nie rozśmieszaj mnie.
Link z artykułem, który być może zmieni twoje zdanie (nie można zarzucić chyba "Do rzeczy" 'lewackości).
Mam nadzieję, że masz zajebiście silną psychikę bo Ci tak pojadą od lewaków, dzieci resortowych, zdradzieckich mord, wykształciuchów, ubeckich wdów...

Czy ty nie rozumiesz, że mamy hossę na rynkach światowych? Czy ty nie rozumiesz, że w następnych dwóch latach będziemy mieć niższy wzrost gospodarczy (co dobitnie pokazuje zaledwie 1% wzrost inwestycji we wzroście PKB; na zdecydowaną większość wzrostu składa się konsumpcja).
I wreszcie: CZY TY NIE ROZUMIESZ, że Łotwa ma np. 5,9% wzrostu, a Czechy 5,2%? Także zasługa PISu?
Nie pisz o czymś, o czym nie masz pojęcia. A żeby było ci jeszcze przyjemniej, masz Tu kolejne zasługi dobrej zmiany. Nawet o źródle nie możesz powiedzieć, że jest lewackie :* (choć TVP oczywiście zaraz znajdzie powiązania Pulsu Biznesu z PO)
PIS przebija PO w kumoterstwie i manipulacjach politycznych. Kropka.
Pseudo-inteligentny bełkot poparty portalem z kapitałem zagranicznym (siedziba w szwecji), takie przewidywanie i sranie w banie co będzie za pare lat. Ja jestem tu i teraz, a tu i teraz jest zajebiście i 10 x lepiej niż wszystkie lata PO-PSL (8 lat).
BTW. Był już taki jeden "spec", który przewidywał a sie obsrał. Sugerujesz, że znasz się lepiej na finansach niż minister finansów za czasów PO ?
youtube.com/watch?v=DAHIQtroWzs
Pozdro % poćwicz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie