Co naprawdę myślą o nas obcokrajowcy, bez cenzury! bez słodzenia jak w telewizji publicznej gdzie zawsze jesteśmy cacy.
uwaga, filmik zawiera parę niepochlebnych opinii i niecenzuralnego słownictwa
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skoro jak tak ciężko pracujemy to dlaczego jesteśmy biednym narodem?
Jak się zadaje pytanie "Czego nie lubisz w Polakach'' to trudno oczekiwać pozytywnych opinii .
Szkot nie jest u nas w Polsce bo to było kręcone w Anglii.
konto usunięte
2013-09-21, 12:38
"Nie lubimy Polaków, bo w swoim gronie gadają w ojczystym języku" Zostawię to bez komentarza...
Czy ten na końcu jest dobrze przetłumaczony? Bo zrozumiałem, ze gada o muslimach a nie innych pracownikach.
konto usunięte
2013-09-21, 14:24
jak czytam te komentarze to co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że ci mili i sympatyczni Polacy z filmiku to właśnie wyjechali za granicę a tym kraju zostało tylko dno intelektualne.
konto usunięte
2013-09-21, 15:58
Jakie słowa po polsku zna czarny? "szybciej"
konto usunięte
2013-09-21, 16:38
Adamko52 napisał/a:
skoro jak tak ciężko pracujemy to dlaczego jesteśmy biednym narodem?
Gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa to niewolnicy byli by milionerami.