Jak w tytule, zastanawiam się skąd u tych ludzi tyle kultury ?
Jestem radosny, że moi rodacy umieją kulturalnie wypowiadać się do obiektywu
Konto usunięte
2013-05-07, 0:29
Sam Niemiec przyznał, że ceny w Polsce są jak najbardziej "europejskie" bo już nie opłaca się robić tutaj tanich zakupów. Co z naszymi wypłatami?
" Przejeżdżałem też przez polską wieś i niestety miałem wrażenie , że tam jest jeszcze trochę do zrobienia" Właśnie tak przedstawiają się c🤬ki za przeproszeniem nawet nie wie jak dobrze mieszkać na wsi i nic nie trzeba robić bo cały klimat zniknie.
Konto usunięte
2013-05-07, 0:57
Ceny w Polsce są bardzo podobne do tych u nas. Standard europejski
taaa a zarobki na standardzie Polski :S
Konto usunięte
2013-05-07, 2:30
Antalor napisał/a:
Do tych co dawali piwa, nie zesrajcie się bo jakiś niemiaszek jest dla was miły do kamery.
Są mili bo dzięki donkowi ich gospodarka się rozwija.
A ty sztatensratencostam skoro tak lubisz niemcow to weź idź na ich strony. Słaby trol z ciebie.
Z tą gospodarką i donkiem troszkę Cię poniosło.
Dziadek napisał/a:
" Przejeżdżałem też przez polską wieś i niestety miałem wrażenie , że tam jest jeszcze trochę do zrobienia" Właśnie tak przedstawiają się c🤬ki za przeproszeniem nawet nie wie jak dobrze mieszkać na wsi i nic nie trzeba robić bo cały klimat zniknie.
Że co, k🤬a?
Konto usunięte
2013-05-07, 3:54
Zapytajcie się ich lepiej co w czasie wojny robili!
same k... w tej Jastarni ...
podpis użytkownika
Przed seksem: rozbieracie się nawzajem...
Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyr🤬a
Konto usunięte
2013-05-07, 12:31
Dajcie mi k🤬a nóż i powiedzcie gdzie mieszka ta suka, która tłumaczyła ten materiał. Prawie połowa tekstu jest tak k🤬a zmieniona, że aż mi się włosy na c🤬ju prostują.
Ale Oni ładnie kłamią
- Kapitan Oczywisty
podpis użytkownika
Życie czasem jest jak szklanka bigosu w blasku zachodzącego księżyca podczas podgrzewania na powierzchni Słońca
Bez Sensu
Ale bywa Zabawnie
są pod wrażeniem polskich miast bo od czasu jak ostatnio tam byli w 1944 trochę się zmieniło
Konto usunięte
2013-05-08, 0:16
5:10 polacy wywożą kradziony samochód
Konto usunięte
2013-05-08, 0:54
@2:04, 27 Headshootów, 3 triplekille i raz pente ;D