📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

@Malwi: osiedle JPII, dokładnie ul. Strzelecka niedaleko TESCO

Za pazuchą ma "Buszującego w zbożu" - spec od teorii spiskowych hehe

Niezbyt rozgarnieta dziennikarka, pan jej mowi ze 'najbardziej go interesuje chema, nie podoba mu sie to' co jest w jakims stopniu rownowazne z tym ze sie tym denerwuje.... A ta widac zamiast podciagnac ten temat to robi mu pranie mozgu zadajac pytania, na ktore padla juz odpowiedz (totalitarna metoda przesluchan).
Poza tym widac ze czlowiek wyksztalcony, filozof. Pierwsza wypowiedz - 'czemu' - i juz mozna doszukiwac sie zapewne powiazania z transcendentalnymi pytaniami o nature samych pytan (prosze wybaczyc mi to maslo maslane), nastepnie krotka refleksja by, zapewne jako zatwardzialy heraklitejczyk, potepic heretyckie poglady Talesa i Ksenofanesa.
Halucynacje - domyslam sie, ze pan wyraza tutaj oburzenie solipsyzmem, ktory nie ma co ukrywac, stanowi powazne zagrozenie w dzisiejszych czasach.
Niestety pozostale fragmenty wypowiedzi sa dla mnie problematyczne, bowiem ich interpretacji moze byc calkiem sporo. Kto wie, moze ich enigmatycznosc autor wypowiedzi zostawil celowo, pytanie tylko w jakimz to celu...?
Poza tym widac ze czlowiek wyksztalcony, filozof. Pierwsza wypowiedz - 'czemu' - i juz mozna doszukiwac sie zapewne powiazania z transcendentalnymi pytaniami o nature samych pytan (prosze wybaczyc mi to maslo maslane), nastepnie krotka refleksja by, zapewne jako zatwardzialy heraklitejczyk, potepic heretyckie poglady Talesa i Ksenofanesa.
Halucynacje - domyslam sie, ze pan wyraza tutaj oburzenie solipsyzmem, ktory nie ma co ukrywac, stanowi powazne zagrozenie w dzisiejszych czasach.
Niestety pozostale fragmenty wypowiedzi sa dla mnie problematyczne, bowiem ich interpretacji moze byc calkiem sporo. Kto wie, moze ich enigmatycznosc autor wypowiedzi zostawil celowo, pytanie tylko w jakimz to celu...?
osirys napisał/a:
@Malwi: osiedle JPII, dokładnie ul. Strzelecka niedaleko TESCO
![]()
serio ? ... ok .. to nocami nie wychodzę z domu

Ko ko ko ko kokaina
he he he hemoglobina
mi mi mi mistyfikacja
taka sytuacja!
he he he hemoglobina
mi mi mi mistyfikacja
taka sytuacja!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie